7 Skin Method - korealaisen kauneudenhoidon ytimessä!

Korealainen kosmetiikka kiinnostaa länsimaissa nyt enemmän kuin koskaan. Korealaiset kauneusrutiinit ovat trendikkäitä - etenkin 7 Skin Method on saanut suurta sutinaa aikaan.
7 skin method

7 Skin Method on korealainen ihonhoitorutiini, jossa kasvovettä kerrostetaan kasvoille ja kaulalle seitsemän kerrosta, jotta ihosta tulee kosteutettu ja heleä. Koreassa kasvovettä ei pidetä yhtenä ihonpuhdistuksen askeleena vaan sen tehtävä on tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen.

7 Skin Method - miten se tehdään?

Kasvojen puhdistuksen jälkeen sipaistaan pieni määrä kasvovettä kämmenelle. Tämän jälkeen käsiä hieroskellaan kevyesti yhteen.

Kasvovesi painellaan ja taputellaan rauhallisesti kasvojen ja kaulan iholle. Kasvoveden annetaan imeytyä ennen seuraavan kerroksen lisäämistä.

Rutiini toistetaan seitsemän kertaa. Kerrostaa voi yhtä tai useampaa erilaista kasvovettä.

Lopuksi kasvovesirituaalilla aikaansaatu kosteus sidotaan iholle kosteusvoiteella.

7 Skin Methodin voi tehdä kolme kertaa viikossa tai vaikka joka päivä aamuin illoin oman ihon tarpeen mukaan.

VINKKI: Ihanteellinen tuote 7 Skin Method-rutiiniin on Whamisa-sarjan Deep Rich Toner- kasvovesi - joka itse asiassa on paljon enemmän kuin tavallinen kasvovesi!

Whamisa-sarjan Deep Rich Toner on ihoa monipuolisesti ravitseva, kosteuttava hoitoneste. Tässä kulttimaineeseen kivunneessa, seerumimaisen täyteläisessä kasvovedessä on nopeasti imeytyvä koostumus, jossa vesi on kokonaan korvattu aloe-uutteella. Ylellisen tuntuinen, tavallista paksumpi kasvovesi sisältää voikukkauutetta ja arganöljyä, jotka syväkosteuttavat ihoa luonnollisesti. Koska Deep Rich Toner kaiken kukkuraksi vielä kirkastaa ihon ja supistaa huokosia, onkin se toden totta täydellinen tuote 7 Skin Methodiin.

7 Skin Method - hyödyt

7 Skin Method:n jujuna on se, että kauneusrituaalin lopputuloksena, ihosta tulee kosteutettu, pehmeä ja ihanan täyteläinen. Käsittelyn jälkeen iho jää kuulaan hehkuvaksi ja se pysyy kosteutettuna koko päivän. Kerrostaminen ja ihon lämmittäminen auttavat kosteutta ja aktiivisia aineita imeytymään syvemmälle ihoon. Ilahduttavaa on, että 7 Skin Method:in tulokset tuntuvat ja näkyvät nopeasti.

7 Skin Method on siitä mainio ihonhoitorituaali, että se sopii kaikille ihotyypeille. 7 Skin Methodia voi toki mukauttaa oman ihon tarpeet huomioiden muun muassa säätelemällä, kuinka usein suorittaa ihonhoitorutiinin ja valitsemalla omalle ihotyypille sopivan kasvoveden. 7 Skin Method on erityisen hyödyllinen rutikuivalle iholle sen syväkosteuttavan vaikutuksen vuoksi. Suosittelemme!

 

Osta Whamisa-sarjan tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

 

Lue myös:

Whamisa - korealaisen kosmetiikan helmi >>