Egyptian Magic: Egyptiläinen ihmevoide kaikkien huulilla!

Yhdysvaltalainen kulttituote Egyptian Magic Cream eli Egyptiläinen ihmevoide on tuttu näky muotilehtien ja suosittujen bloggaajien julkaisuissa. Lue itse miten monikäyttöinen tämä taikavoide on ja ihastu!
egyptian magic voide ruohonjuuri
Ulkomailla jo kauan julkkisten hehkuttama Egyptian Magic –voide on vihdoin saapunut myös Suomeen ja tiestysti ensimmäisten joukossa Ruohonjuureen.

Muoti- ja elokuva-alan julkkikset sekä meikkitaiteilijat ympäri maailmaa hehkuttavat Egyptian Magicin olevan todellinen must-have kauneustuote. Julkkikset käyttävät sitä ihonhoidossa, hiuksissa, ihottumaan ja naarmuihin – tämä tehokas voide kattaa kaikki tarpeet kosteutuksesta haavanhoitoon!
egyptian magic voide ruohonjuuri

Mainetta niittäneen ihmevoiteen resepti perustuu ikivanhaan egyptiläiseen kuuden ainesosan kauneussalvaan. Oliiviöljy ravitsee ihoa, mehiläisvaha suojaa ja estää kosteuden haihtumista ja hunaja kosteuttaa. Propolis on luonnon oma antibiootti ja taistelee bakteereja ja sienitauteja vastaan ja estää tulehduksia. Myös hunajalla, siitepölyllä ja kuningatarhyytelöllä on antibakteerisia ominaisuuksia.

Egyptin taikavoidetta käyttävien julkkisten joukkoon kuuluvat mm. Cameron Diaz, Eva Mendes, Lauren Conrad ja Kate Hudson.

egyptian magic voide ruohonjuuri

Cameron Diaz kertoo käyttävänsä voidetta hyönteisten puremiin, auringonpolttamin, huulirasvana ja kosteusvoiteena. Michelle Phan, yksi maailman vaikutusvaltaisimmista YouTube-kauneusvaikuttajista, vannoo Egyptian-voiteen parantavan kuivimmankin ihon: ”Jos etsit hyvän hintaista monitoimivoidetta, joka hoitaa kynsinauhaongelmat, parkkiintuneen ihon ja väsyneet jalat, tämä voide on juttusi!”

egyptian magic voide ruohonjuuri

Myös Lauren Conradin iho rakastaa Egyptian Magic -voidetta. ”Minulla on kuiva iho ja laitan aina Egyptian Magic -voidetta kasvoilleni ennen nukkumaanmenoa.” Meikkitaiteilija Val Garland puolestaan käyttää ihmevoidetta luodakseen mallien kasvoille kiiltävän ”glossy lookin”. Rihannaa meikkaava Ozzy Salvatierra hyödyntelee voidetta näyttävässä silmämeikissä: ”Egyptian Magic on kuin luonnollinen vastine vaseliinille, se kiiltää kuin vaseliini mutta ei ole tahmeaa”. Chanelin meikkitaiteilija Rachel Goodwin puolestaan sipaisee voiteella kiiltoa ja pehmeyttä hiusten latvoihin. 

Melkoisen julkkiskimaran lisäksi myös Ruohonjuuren laatutietoiset asiakkaat ovat loistavasti löytäneet tämän taikavoiteen - eikä yhtään ihme!

Nappaa Sinäkin Egyptian Magic -voide omaksesi Ruohonjuuresta >>