C-vitamiini - miksi ihosi tarvitsee sitä?

C-vitamiini on yksi luonnonkosmetiikan trendikkäistä jymyaineksista. Mutta mitä hyötyä siitä on iholle?
C-vitamiini - miksi ihosi tarvitsee sitä?

C-vitamiini on suosittu ihonhoidon raaka-aine, koska se auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, ehkäisee jo olemassa olevien juonteiden näkyvyyttä sekä kirkastaa ihoa.

C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo ja L-askorbiinihappo. Se on vitamiini, jota keho ei itse tuota. Siksi ainoa tapa saada sitä kehoon on syödä C-vitamiinirikasta ravintoa (esimerkiksi sitrushedelmiä, tyrniä, ruusunmarjaa tai amlaa), nauttia ravintolisiä tai napata C-vitamiininsa ulkoisesti ihonhoitotuotteista, kuten C-vitamiiniseerumista tai öljystä.

Tuplahyödyn kahmit, kun nautit C-vitamiinia sekä sisäisesti että ihollesi siveltynä!

C-vitamiinin ihonhoidollinen hyötykimara on kattava - siksi sillä rikastetaan luonnonkosmetiikkaa

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa auttaen ihoa pysymään vahvempana ja ehkäisten ikääntymisen merkkejä, kuten pieniä juonteita ja ryppyjä. C-vitamiini taikoo ihosta sileämmän ja elinvoimaisemman näköisen.

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiini korjaa myös ihovaurioita. C-vitamiinissa on runsaasti antioksidantteja, jonka vuoksi siitä on apua ihon uudistumisessa ja vaurioituneiden ihosolujen korjaamisessa.

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiinin antioksidantit auttavat myös suojaamaan ihosoluja UV-säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota, ihon ennenaikaista ikääntymistä ja muita vaurioita.

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiini kirkastaa ihoa ja se voi ajan myötä auttaa vaalentamaan tummia läiskiä. C-vitamiini saa tämän aikaan estämällä melaniinin tuotantoa ihossa, tasoittamalla ihon sävyä ja parantamalla ihon kirkkautta.

Ihonhoitotuotteissa C-vitamiini on tehokas kosteuttaja. Ihonhoidossa käytettynä C-vitamiini vähentää ihon läpi tapahtuvaa veden haihtumista, jolloin iho säilyttää paremmin kosteutta ja tuntuu kosteutetummalta.

Lisää C-vitamiinia ihonhoitorutiiniisi!

C-vitamiinin sisällyttäminen päivittäiseen ihonhoitoon on todella helppoa. Voit esimerkiksi lisätä tipan Evolven Bio-retinol+ C boosteria aamuisin ihollesi sen puhdistamisen ja kosteusvoiteen levittämisen välillä. Tässä on yksinkertainen aamuinen ihonhoitorutiini, joka sisältää C-vitamiinia:

  1. vaihe: Puhdista iho esimerkiksi Evolven Gentle Cleansing Melt -putsarilla. Tämä ylellinen puhdistusbalmi sisältää baobab-uutetta, jossa on kosolti C-vitamiinia. Balmi ravitsee ihoa syvältä samalla kohottaen ihon kosteuspistoisuutta ja elastisuutta. Hiero kevyesti kuivalle iholle (myös silmänympärysiholle) poistaaksesi kaiken meikin ja epäpuhtaudet. Lisää lämmin vesi muuttaaksesi balmi täyteläisen maitomaiseksi, jolloin se on helppo huuhtaista pois.
  1. vaihe: Boostaa ihoasi Evolve Bio-Retinol + C Boosterilla. Tämä öljypohjainen booster sisältää sekoituksen bakuchiolia, C-, E- ja F-vitamiineja. Se jättää ihosi kirkkaaksi samalla hoitaen ihoa tukien kaunista ihon ikääntymistä. Levitä kaksi tippaa öljyä kasvoillesi ja hiero kevyesti ihoon. Vaihtoehtoisesti voit myös sekoittaa boosterin lempikosteusvoiteen kanssa lisäämällä kaksi tippaa pieneen määrään kasvovoidetta ja hiero kasvoille.

  2. vaihe: Levitä kosteusvoide. Evolven Daily Renew eli Uudistava kasvovoide sisältää arganöljyä, jossa on korkea pitoisuus rasvahappoja ja E-vitamiinia, antaen iholle nuorekasta hehkua samalla syväkosteuttaen. C-vitamiini toimii myös erittäin hyvin yhdessä E-vitamiinin kanssa. Molemmat jymyainekset imeytyvät ihoon nopeasti ja ne vaikuttavat iholla anti age -hengessä kirkastaen ja suojaten sitä.