Arctic Superfoods - rakkaudesta Suomen luontoon

Arktiset villiyrtit yhdistettynä kotimaisiin marjoihin ja pitkään kylläisenä pitävään kauraan, siinäpä menestysresepti hyvään välipalaan!
Arctic Superfoods - rakkaudesta Suomen luontoon

Kotimaisen Arctic Superfoodsin  patukat saavat melkeinpä pään pyörälle erinomaisten ainesosiensa ansiosta. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi 60 mehevänmakeaa mustikkaa ja puolitoista porkkanaa välipalapatukan muodossa? Entä jos sekaan laitettaisiin vielä vatsaa hellivää gluteenitonta kauraa ja rouheaa pellavaa, villinä kasvaneita nuoria koivunlehtiä ja voimaa lempeästä hunajasta? Koko paketti Lapin luonnon lyhyissä kesissä yöttömän yön auringon alla kasvaneena ja suomalaisena ruoka-artesaanityönä valmistettuna. Arctic Superfoodsin ensiluokkaiset eväät ovat todella pala aitoa ja puhdasta pohjoista luontoa. Välipalana ne erottuvat myös edukseen muista patukoista, tarjoten hitaasti sulavaa kauraa ja kotimaisia antioksidanttirikkaita marjoja helposti mukana kulkevana pakettina.

Kotimainen Lapista ponnistava yritys Arctic Superfoods pitää kunnia-asianaan tehdä välipalapatukat kotimaisista aineksista ja Suomessa.

- Olen aina lähtenyt liikkeelle siitä, että makuelämys syntyy huolella valituista raaka-aineista. Työskennellessäni useiden vuosien ajan keittiömestarina huippuravintoloissa totuin käyttämään parhaita kotimaisia ja pohjoisen alueen puhtaita raaka-aineita. Muutettuani Leville huomasin jälleen, millaisen aarreaitan äärellä me asumme, sillä metsät ja maastot ovat täällä täynnä puhdasta superruokaa, Arctic Superfoods -puhtipatukat kehittänyt makumestari Jari Kurtti taustoittaa.

- Kehitin Arctic Superfoods eväspatukat, jotta pohjoisen mahtavat maut ja ravintoaineet olisivat jokaisen saatavilla. Haluan tarjota syötäväksi parempia eväitä, joiden avulla jaksat ja voit hyvin, Kurtti kertoo.

Arctic Superfoods -tuoteperheeseen kuuluu neljä erilaista eväspatukkaa, jotka kaikki poimit koriisi näppärästi Ruohonjuuren apajilta. Superterveelliset tyrnimarjat korpivoimaa uhkuvan kuusenkerkän kera, kirpeät suolla kasvaneet karpalot puolukoilla ja voimaa puhisevalla nokkosella ryyditettynä, mehevä mustikka vehreillä koivunlehdillä, sekä uusimpana tumman suklaasuudelman hunnukseen saanut metsämustikkainen kauraeväs. Maista ja ihastu – ja löydä oma suosikkiherkkusi!

Osta Arctic Superfoods -tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>