Yogi -joulutee

17 teepussia
Yogi -joulutee
17 teepussia
4,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu
Ayurvedinen, aistillisen mausteinen joulutee!

“Juon tätä muutenkin kuin jouluna, niin hyvää se on.”

- Jenni

Yksityiskohdat

Lumoudu joulun ainutlaatuiseen tunnelmaan nauttimalla kupillinen herkullista, mausteista luomuteetä. Jouluinen teesekoitus Ayurvedisia yrttejä ja mausteita mm. kaneli, appelsiini, vanilja, tähtianis ja neilikka.

YogiTea on ayurvedista luomulaatuista yrtti- ja mausteteetä. Se on monivivahteista ja lempeää kehotyyppejä (dosha) tasapainottavaa lämpöistä juomaa. YogiTea-luomutee vievät sinut maukkaalle makumatkalle kaikkia aistejasi hemmotellen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 teepussia
  • EAN: 4012824402904
  • Ainesosat: Ainesosat: Rooibos, kaneli, lakritsanjuuri, korianteri, inkivääri, mustapippuri, mausteneilikka, appelsiininkuori, kardemumma, anis, tähtianis, vaniljauute, paahdettu sikuri, appelsiiniöljy, kaneliöljy.
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Irtoteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu