Yin Your Skin Jade-rulla (jaderolleri, kasvoroller)

Yin Your Skin Jade-rulla (jaderolleri, kasvoroller)
29,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kasvorollerilla herätät ihon kauniiseen kukoistukseensa alle minuutissa!

"Ihanaa luksusta arkeeni on Katja Kokon Yin Your Skin -jaderollerin käyttö illalla osana kasvojenhoitorutiineja. Rentouttaa kasvojen lihasten kireyttä ja aktivoi myös verenkiertoa, vaikutuksen huomaa selvästi hyvinkin nopeasti. Iho tuntuu selvästi kirkastuneelta ja turvotuskin on tipotiessään rullailun jäljiltä. Plussaa tyylikkäästä ulkonäöstä ja kauniista pakkauksesta!"

- Heidi

"Tällä rollerilla on aivan taivaallista imeytyttää esimerkiksis voiteet sekä seerumit kasvoille. Kasvoroller on helppokäyttöinen ja se tuntuu ihanalta! Käytin sitä myös varovasti kohdissa missä minulla on ruusufinni sekä couperoosaa ja niissä huomasin eron: Ihon sävy vaaleni ja tasoittui!"

- Ciia

Yksityiskohdat

Jaderulla-kasvorollerilla tehty rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kirkastaa ja tasoittaa. Kasvorollerin avulla voit vähentää turvotusta ja häivyttää silmäpusseja tai tummia silmänalusia. Parantaa ihon kimmoisuutta ja elastisuutta, sekä rauhoittaa herkkää ihoa. 

Tämä Yin Your Skin - Gua sha by Katja Kokko -sarjan jadekivestä valmistettu gua sha -rulla on varustettu tehoa tuovilla nyppylöillä. Jaderolleri onkin mahtiapuri kasvojen, kaulan, niskan ja dekolteen käsittelyyn.

Kasvorollerilla eli -rullaimella herätät ihon kukoistukseen alle minuutissa! Rullaus vilkastuttaa tehokkaasti verenkiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa ja parantaa aineiden imeytymistä ihoon, mutta se ei riko ihoa, kuten mikroneulaus ja on siksi hellävaraisempi ja hygienisempi. Rullaus kirkastaa ihoa ja poistaa turvotusta.

Voit rullata kasvot nyppylärullalla ennen ihonhoitotuotteiden levittämistä puhdistetulle iholle, ihonhoitotuotteiden levittämisen jälkeen tai tehdä rullauksen tavallisen gua sha hoitosi päätteeksi.

Rullausta ei tule tehdä tulehtuneelle ja herkälle iholle, couperosalle, rosacealle eikä iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia.

Yin your Skin; Gua sha by Katja Kokko -sarjan jaderolleri on valmistettu kauniin vihreästä jadekivestä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan jade kivenä parantaa munuaisenergiaa ja puhdistaaa toksiineja sekä kuona-aineita kehosta. Jadekiveä pidetään erityisen hyvänä vaihtoehtona etenkin stressaantuneelle mielelle ja keholle.

Lisätiedot

  • EAN: 6430072310228
  • Alkuperämaa: Kiina