Voimanpesä-luomupähkinäsekoitus, 800 g

Voimanpesä-luomupähkinäsekoitus, 800 g
22,95 €
( 28,69 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Varsinainen voimanpesä: pähkinä poikineen purtavaksesi!

"Ihanan riittoisa ja monipuolinen pähkinäpussi, josta riittää naposteltavaa isommallekin poppoolle. Ihania luomupähkinöitä purtavaksi hyvällä omallatunnolla."

- Heidi

Yksityiskohdat

Voimanpesä on pähkinäinen puhtipakkaus, jonka oravakin ostaisi! Ruohonjuuren Voimanpesässä lyövät hynttyyt yhteen lempeän kermainen cashew-pähkinä,  makoisa luomumanteli, superravinteikas saksanpähkinä ja maailmaa muuttava parapähkinä sekä talven kruunaava hasselpähkinä! Kaikki luomu- ja korkealaatuisina - tottakai!

Herkulliset luomupähkinät paistattelevat hyvien rasvojen lähteinä, kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää koko kropalle. Pähkinöiden terveellisyyttä on tutkittu viime vuosina roimasti ja tulokset ovat olleet varsin suotuisia. Hyvillä mielen voikin siis todeta pähkinöiden olevan varsin fiksu purtava!

Käyttövinkki: Pähkinät kannattaa liottaa ennen käyttöä

Terveydellisestä näkökulmasta pähkinät on suositeltavinta liottaa muutamia tunteja ennen nauttimista, jotta ne tulevat helpommin sulavaan muotoon. Liottaminen ei tietenkään ole välttämätöntä – pähkinöistä saat myös runsaasti ravintoaineita kroppaasi, vaikka nauttisit ne sellaisenaan, suoraan pussista.

 

Lisätiedot

 • EAN: 6430033173237
 • Ainesosat:

  CASHEWPÄHKINÄ* (Vietnam), MANTELI* (Espanja), SAKSANPÄHKINÄ* (Moldova), PARAPÄHKINÄ* (Brasilia), HASSELPÄHKINÄ* (Turkki).

  * = luomutuotantoa.

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Saattaa sisältää karvasmantelia tai mantelin kuoria! Luomuparapähkinöille luontaisen laatuvaihtelun vuoksi ei suositella erittäin homeherkille henkilöille. Parapähkinässä korkea rasvapitoisuus, herkkä lämmölle.

  CASHEWNÖTTER* (Vietnam), MANDLAR* (Spanien), VALNÖTTER* (Moldavien), PARANÖTTER* (Brasilien), HASSELNÖTTER* (Turkiet).

  * = ekologisk.

  Förvaras torrt och svalt. Kan innehålla bittermandel eller spår av mandelskal!

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Cashew, Hasselpähkinä, Manteli, Parapähkinä, Saksanpähkinä
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen