Valkosavi eli kaoliini, 150 g

Valkosavi eli kaoliini, 150 g

Normaali hinta: 12,50 €

Special Price 9,99 €

( 66,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hoitoa ja hemmottelua kuivalle iholle.

"Mainio monikäyttötuote! Menee niin hiusten syväpuhdistukseen, kasvonaamiona kuin kuivashampoona."

- Emmi

"Sain tällä kasvojeni ihon jälleen hehkeäksi ja sileäksi, kun se oli päässyt auringosta ja aurinkovoiteista tukkeutumaan, ja nyt käytän tätä viikottain kasvoille. Aivan loistava tuote. Rauhoittaa ärtynytta ihoa, puhdistaa epäpuhtaudet ja tekee ihon samettimaisen pehmeäksi. Teen tällä myös naamioita hiuspohjalle, ja välillä pesen tällä hiukset. Muutama tippa teepuuöljyä mukaan niin saa vähän extra pesevää lopputulosta, ja mahdollinen kutina ja ärsytys lakkaa. Toimii myös kuivashampoona. Luottotuote, jota ilman en suostu elämään!"

- Anna

"Monikäyttöinen valkosavi on täyttä tavaraa, josta sekoitat niin kasvonaamion, kuin hiusten syväpuhdistajankin. Riittoisa tuote, jossa on hinta kohdallaan."

- Miira

"Super monipuolinen tuote! Toimii hiuksille kuivashampoona ja hiusten syväpuhdistajana. Siitä voi tehdä myös vaikka ihanan rauhoittavan hemmottelunaamion kasvoille."

- Anni-Sofia

Yksityiskohdat

Ihonhoidossa valkosavea suositellaan erityisesti kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon. Sitä voidaan käyttää siis kuten Rhassoul-savea mutta koska se on vaikutukseltaan erityisesti puhdistava ja rauhoittava (ei uudistava) se on parhaimmillaan ohuen, herkän ja atooppisen ihon hoidossa.

Valkosavesta voidaan sekoittaa kauneusnaamioita veden ja öljyjen kanssa tai sekoittaa puhdistusemulsion tai shampoon joukkoon. Sitä voidaan käyttää pesugeelinä myös sellaisenaan kasvoille, keholle ja päänahalle. Päänahan hoidossa se irrottaa hellävaraisesti hilsettä ja karstaisuutta, rauhoittaa kutinaa ja puhdistaa hellävaraisesti päänahkaa ja hiuksia. Lisäämällä sitä shampoon joukkoon saadaan hiuksiin myös tuuheutta ja volyymia.

Vegaaninen.

Koostumukseltaan erityisen mieto valkosavi ei ärsytä ihoa eikä vahingoita ihoa suojaavaa happovaippaa eikä muuta ihon pH:ta. Logonan Valkosaven joukkoon on lisätty hieman rasul-savea sen erinomaisen kosteudensitomiskykynsä ja rauhoittavan ominaisuutensa takia.

Käyttö: Sekoitetaan 1 osaan kuiva-ainetta noin 3-4 osaa vettä niin että saadaan sopivan paksuinen geeli. Naamio saa olla paksumpi kuin pesugeeli. Levitetään hoidettavalle alueelle hellävaraisesti. Annetaan vaikuttaa (naamiona noin 10-15 min) ja huuhdotaan pois.

Lisätiedot

  • EAN: 4017645014534
  • Ainesosat: INGREDIENTS / INCI:

    Kaolin, Montmorillonite
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Savi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen