Valeriana plus -tee

15 pussia
Valeriana plus -tee
15 pussia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Nukkumatin oiva apulainen!

"Illanvirkun ja aamuntorkun apuri, kun pitää päästä ajoissa nukkumaan - tätä kupposellinen tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa ja eikun unten maille!"

- Irina


“Erinomainen Unitee! Asiakkaiden kestosuosikki ja hieno sekoitus juuri mielen rentouttamiseen sopivia yrttejä. Nauti ja hauduta 10min ja nuku kuin lapsi.”

- Kati

“yöunet on taattu kun  tätä hörppää illalla ennen nukkumaan menoa. Rohtovirmajuuri on saletisti nukkumatin suosikki kasvi”

- Hanna

Yksityiskohdat

Dr Stuartin perinteisellä reseptillä valmistettu lempeä iltatee tuudittelee tehokkaasti suloisiin uniin sisältämänsä valeriaanan ansiosta.

Hyvin miellyttävä ja täyteläisen makuinen tee rauhoittaa kiireisen päivän jälkeen!

Annostus: 1-2 kupillista puolisen tuntia ennen petiin pelmahtamista.

Tohtori Malcolm Stuart on tunnettu englantilainen tutkija, joka on erikoistunut lääkekasveihin ja -yrtteihin. Vuosikymmenien kokemuksen pohjalta hän on kehittänyt tämän laadukkaan sarjan funktionaalisia teelaatuja edistämään ihmisten hyvinvointia.

Tämän tuotteen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.Ethän ylitä annostusohjeessa suositeltua käyttömäärää, kiitos.Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 15 pussia
  • EAN: 811639000046
  • Ainesosat: Ainesosat: limenkukka, valeriaananjuuri 20%, humala, kärsimyskukka, fenkoli
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen