Tyyni-kaakao juomajauhe, 250 g

Tyyni-kaakao juomajauhe, 250 g

Normaali hinta: 39,95 €

Special Price 32,95 €

( 131,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Pysy tyynenä!

"Tyyni-juomajauhe on minulle tärkeä iltajuoma, jota koskaan en jätä väliin. Nykyään voin iltaisin jättää ihan kaikki lampaat laskematta. Siksi heräänkin aamuisin levänneenä ja hyvillä mielin."

-Johanna

Yksityiskohdat

Kaakaonmakuinen Tyyni-rentoutumisjuoma antaa luonnollista rauhaa sekä elinvoimaa. Kurpitsansiementen sisältämä luonnollinen aminohappo L-tryptofaani on tarpeellinen aivojen välittäjäaineiden serotoniinin, noradrenaliinin ja melatoniinin muodostukselle. Luonnollisista lähteistä saadut aminohapot imeytyvät tehokkaammin ja vaikuttavat pienempinäkin pitoisuuksina synteettisiä tehokkaammin. Myös niiden vaikutus tehostuu luontaisesti niinä vuorokaudenaikoina kun elimistö niitä tarvitsee.

- tukee niasiinin avulla hermoston normaalia toimintaa sekä luuston, hiusten ja ihon hyvinvointia

- vitamiini B6 tukee normaalia psyykkistä toimintaa sekä edistää hormonitoiminnan säätelyä ja raudan imeytymistä

Käyttö:

Tyyni-juomajauhetta voit käyttää kiireisissä ja haastavissa elämäntilanteissa tarpeen mukaan aamuisin, päivisin ja erityisesti iltaisin ennen nukkumaanmenoa ilman sivuvaikutuksia.

Säilytys

kuivassa ja viileässä. Pakkaus sisältää kuivausainepussin (silicageeliä, ei syötäväksi) Orgaanisten ainesosien vuoksi tuote-erien väri voi vaihdella. Tyyni-juomajauhe ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, hiivaa tai maitotuotteita.

Käyttöohje:

Lisää 1–2 mittalusikallista haluamaasi määrään kuumaa tai kylmää maitoa tai kasvimaitoa. Sekoita hyvin, jotta jauhe ei laskeudu pohjalle. Pakkaus sisältää mittalusikan.

Tuote voi aiheuttaa uneliaisuutta, joten sitä ei tule käyttää ennen ajoneuvon tai työkoneen kuljettamista yöaikaan. Jos olet raskaana, imetät tai käytät säännöllisesti reseptilääkettä, kysy lääkärin neuvoa ennen tuotteen käyttämistä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000170
  • Ainesosat: Ainesosat: :luonnonmukaisesti tuotettu kurpitsansiemenjauhe, rypälesokeri, luontainen kaakaoaromi, riisitärkkelys, guaarikumi.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravintojuomat
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen