Tyyneyden tipat, 50 ml

Tyyneyden tipat, 50 ml
13,99 €
( 279,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Myrskyisän mielen tipat!

Yksityiskohdat

Tyyneyden tipat ovat täsmätuote myrskyjen tyynnyttämiseen tilanteessa, kun mieli on liian täynnä asioita.

Tyyneyden tipat sisältävät kauranversouutetta (Avena sativa), jonka vuoksi tämä yrttiuute tasapainottaa sekä mieltä että hormoonitoimintaa. Sitä käytetään tukemaan hermoja silloin, kun olo on jännittynyt tai ylikuormittunut. Tyyneyden tipat-uute rauhoittaa ja auttaa nukahtamaan.

Tyyneyden tippoja voit mitä mainioimmin nauttia ennen jännitävää tilannetta. Hermojen lisäksi avena sativa eli kauranversouute rauhoittaa myös vatsaa, joka tiukoissa tilanteissa saattaa muutenkin myllerrellä.

Käyttö: Aikuisille 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Rauhoittavaan kylpyyn 20-80 tippaa. Sopii hyvin Frantsilan Rentouttavan kuisma-kauranverso –kylpyöljyn sisäisenä tukena.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040282
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi)* Avena sativa (kauranverso, uutos)*. 

  * = luomulaatua.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen