Tyrniöljy, 40 ml

Tyrniöljy, 40 ml
19,90 €
( 497,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Ihmeöljy ihonkin hoitoon!

"Atooppisen ihon pelastus sisäisesti ja ulkoisesti! Luottotuote meidän perheessä! Sisäisesti nautittuna se korjaa suoliston seinämää ja sisältää myös huikean määrän vitskuja! Pakko vielä mainita, että tutkittu tuote mm. Kuopion yliopistossa - suosittelen!"

- Susanna

Yksityiskohdat

Tutkitusti terhakoittavan terveellisen tyrnin on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös hidastavan ikääntymisprosesseja (anti aging -vaikutus).

Sisäisesti nautittuna tyrniöljy on noussut suureen suosioon kuivasilmäisyyttä vastustavien ja limakalvojen liukkautta arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tyrniöljyä on käytetty vuosisatoja Kaukoidässä ja Venäjällä hyvin moninaisten käyttötarkoituksiin. Tyrniöljyä on ulkoisesti käytetty mm. ihon hoitoon, päänahan pulmiin ym. Tyrniöljyä voidaankin siis nauttia sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Tyrniöljyn monipuolisuus perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen. Tyrnimarjan kuori ja hedelmäliha sisältävät n. 30% öljyä, joka on Omega 7 -rasvahapon lähde. Tyrnimarjan siemenen öljypitoisuus on n. 12%, jossa puolestaan ovat Omega 3 ja Omega 6 -rasvahapot. Lisäksi tyrniöljy sisältää jonkin verran Omega 9 -rasvahappoa.

Kuinka käyttää?
Tyrniöljyn käyttö ulkoisesti:
- Suun kuivumisen estämiseksi voidellaan koko suun alue ennen nukkumaan menoa ruokalusikalla öljyä.
- Kurkkukivun parantamiseksi kurlataan n.1 rkl öljyä kurkussa minuutin ajan ja nielaistaan öljy.
- Huuliherpestä hoidetaan voitelemalla rohtunut kohta öljyllä kaksi kertaa päivässä noin neljän päivän ajan.
- Tyrniöljyä voidaan käyttää myös palovammoihin ja tulehtuneisiin haavoihin, auringon polttamiin, kuiviin ihoalueisiin kuten jalkapohjiin.
- Hiuspohjaa voidaan hoitaa sekoittamalla öljyn joukkoon hunajaa (1:4), joka hierotaan kevyesti päänahkaan. Seoksen annetaan vaikuttaa n. 20 minuuttia käyttäen hiussuojaa. Sauna tehostaa hoidon vaikutusta.
- Levottomien jalkojen hoidossa sekoitetaan 10 tippaa tyrniöljyä 2 rkl aloeverageelia, joka hierotaan jalkoihin, varpaista lantioon saakka. Tyrni-aloeveran annetaan kuivahtaa iholle. Tahraantumisen estämiseksi käytetään pitkälahkeisia housuja ja sukkia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022481039
  • Ainesosat: 100 % tyrniöljy
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Omega-öljyt
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen