Turmeric active kurkuma-tee

20 teepussia
Turmeric active kurkuma-tee
20 teepussia
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Kurkumatee on terveyttä tulvillaan!

“Mahtavan mausteinen, iskevä ja puhtia antava kurkumatee! Kiva kulauteltava syksyn ja talven tullen, energisoi ja antaa voimia arkeen.”

- Heidi

Yksityiskohdat

Pukka Turmeric Active -tee on dynaaminen sekoitus terveysvaikutuksistaan kuuluisaa kurkumaa ja raikasta inkivääriä sekä mm. nokkosta ja triphalaa. Makuprofiili on mausteinen: kurkuma-, inkiväärin-, galangajuuren sekä ap pelsiinin eteerisen öljyn liitto. Kyseessä on huikean herkullinen, viettelevän virkistävä teenautinto, joka saa päivän paistamaan jopa risukasan uumeniin.

Tästä kullankeltaisesta kurkumateestä on saatu kahmalokaupalla innostuneita kokemuksia sekä makuhermojen hellittelyn että terveydenkin tukemisessa. Iske kiinni ja ihastu! 

Kurkuma hyödyt ja käyttö terveyden tukena: 
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käyton hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, jolla on mm. antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.

Tämän teen sisältämät inkiväärin terveyshyödyt: Pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Annostus: Nauti 1-3 kupillista päivässä, hyvillä mielin!

Pakkaus sisältää 20 teepussillista taattua tehoa luonnon parhaista aineksista. Kulauta kurkkuusi - ja tunne kurkuman kullankeltainen, suojaava hehku sisälläsi! 

PS: Tiesitkö muuten, että ykis kupillinen Pukkan Kurkumateetä sisältää yhtä paljon antioksidantteja kuin 2 dl:n kulhollinen mustikoita 

Pukkan Turmeric active -kurkumatee tehokas ja terveellinen valinta hyvinvointiasi tukemaan. Testaa oitis! 

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 teepussia
  • EAN: 45060519140751,5060519140753
  • Ainesosat: Kurkuma* (30%), inkivääri* (26%), galangaljuuri* (14%), lakritsanjuuri*, nokkonen*, SELLERInsiemen*, takiaisenjuuri*, eteerinen appelsiiniöljyaromi*, triphala-hedelmät* (amla, bibhitaki, haritaki). *Luomu
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu