Tocotrienols - riisinlesejauhe, 125 g

Tocotrienols - riisinlesejauhe, 125 g
9,99 €
( 79,92 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Tocolla iho ja limakalvot kuntoon!

"Mä niin fanitan tätä Puhdistamon TOCOA! Sillä saa esimerkiksi smoothieen aivan ihanan kermamaisuuden! Aivan superhyvää: ei tarvii miettii nesteeksi pohjalle muuta kun vettä ja tocoa ja siitä lähtee rakentamaan oman fiiliksen mukaan hedelmiä/ marjoja/ protskua jne Tocossa on paljon hyviä rasvoja, mineraaleja. Suosittelen!"

-Ciia

Yksityiskohdat

Tocotrienols eli riisinlesejauhe eli "Toco" valmistetaan riisin jyvän ja kuoren välissä olevasta ohuesta kerroksesta. Tämä kerros sisältää lähes kaikki riisin ravintoaineet. Tuotenimi Toco tulee tokotrienoleista (engl. tocotrienols) jotka ovat E-vitamiinin tehokkaampi ryhmä.

Ihon kunnosta kiinnostuneiden ylin ystävä! Kermaisen täyteläisen makuinen toco eli riisilese on superfoodeista kaikkein herkullisin. Toco tuo myös naisellista liukkautta lakanoiden väliin!

Tocotrienolsia voi käyttää smoothien valmistukseen, raakasuklaaseen, salaatinkastikkeeseen, jogurttiin jne. jne. Se on erinomaisen pehmeän ja miellyttävän makuista ja sopii syötäväksi vaikka sellaisenaan.

ARSEENI:
Puhdistamon tocossa on arseenia keskimäärin 1,6ug / ruokalusikallinen (3,5g). Tästä epäorgaanista arseenia on 75%, eli yhteensä 1,2ug.
Jotta Tocon suhteen päästäisiin alimalle ruoasta saatavan arseenin turvalliselle kokonaispäiväannoksen rajalle, saataisiin tocoa syödä yli 16 ruokalusikallista päivässä. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220034,6430039220799,6430039220980
 • Ainesosat: Puhdistamo Toco ravintosisältö / 100g:

    Energiaa - 486,5 kcal
  Proteiinia - 7,5 g
  Hiilihydraatteja - 57,5 g
  Rasvaa - 26,5 g
  Karotenoideja - 46,57 µg
  B3-vitamiinia  - 76,60 mg
  E-vitamiineja - 18 mg
  Fytosteroleita - 413,16 mg
  Kaliumia - 1562 mg
  Magnesumia  - 170 mg
  Fosforia - 763 mg
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Tocotrienols
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen