Teejoulukalenteri, 48 g

Teejoulukalenteri, 48 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lämpimiä hetkiä joulun odotuksen jokaiselle päivälle!

Yksityiskohdat

Kauniin teejoulukalenterin hauskat laatikot paljastavat yksi toisensa jälkeen uusia makumaailmoja ja tuoksuja, jotka tuudittavat ajatukset kauas talven viimasta ja joulukiireistä. English Tea Shopin teet ja haudukkeet ovat valikoitu vain laadukkaimmista luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista. Kokeile ja ylläty iloisesti joka päivä!

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shop:ille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 0680275041825,0680275050889,680275041825,9346758000214
 • Ainesosat: Ainesosat: Happy Holiday: vihreä tee*, kaneli*, inkivääri*, kardemumma*, neilikka*, muskottipähkinä*, pippuri*, granaattiomena*, luonn. granaattiomena- ja sitruuna-aromit.
  Spicy Pumpkin: vihreä tee*, kaneli*, inkivääri*, kardemumma*, neilikka*, muskottipähkinä*, pippuri*, aniksensiemen*, luonn. kaneli-, meloni- ja appelsiiniaromit.
  Peppermint Melon: vihreä tee*, kaneli*, piparminttu*, lakritsi*, luonn. meloniaromi.
  Sleigh Ride: vihreä tee*, kaneli*, inkivääri*, kardemumma*, neilikka*, muskottipähkinä*, pippuri*, luonn. graviola- ja appelsiiniaromit. .
  Silent Night: vihreä tee*, kaneli*, inkivääri*, ruusun terälehti*, piparminttu*, luonn. piparminttuaromi.
  Candy Cane: piparminttu*, vihreä tee*, appelsiininkuori*, kaneli*, paahd. sikuri*, vaniljatanko*, luonn. piparminttu-, vanilja- ja Irish Cream -aromit.

  Haudutus 2-3 min.

  Spicy Anise: musta tee*, inkivääri*, neilikka*, tähtianis*, luonn. masala chai-, piparminttu- ja anisaromit.
  Honey Melon: musta tee*, lakritsi*, kaneli*, neilikka*, luonn. hunaja- ja meloniaromit.
  Holiday Blend: musta tee*, kaneli*, inkivääri*, kardemumma*, neilikka*, muskottipähkinä*, pippuri*, appelsiininkuori*, luonn. vanilja- ja omena-aromit.
  Gingerbread Man: musta tee*, kardemumma*, kaneli*, inkivääri*, omena*, luonn. inkivääri-, kaneli- ja karamelliaromit.
  Irish Holiday: musta tee*, kaneli*, rooibos*, inkivääri*, luonn. vanilja- ja Irish Cream -aromit.
  Breakfast Special: musta tee*. *= luomulaatuinen.

  Haudutus 4-5 min.
 • Alkuperämaa: Sierra Leone
 • Tuotetyyppi: Lahjapakkaukset, Teelajitelmat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen