Taatelisiirappi, 350 g

Taatelisiirappi, 350 g
5,15 €
( 14,71 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mukavaa makeaa terveellisellä tavalla!

"Suosikkimakeuttajani mm. lettujen ja jogurttienkin makeutukseen - sopii mainiosti koko perheelle! Tiesitkö, että taateli herkullisesta makeudestaan huolimatta ei nosta verensokeria äkkinopeasti?"

- Katri

Yksityiskohdat

Bionan luomulaatuisessa taatelirapissa on mahtavan makea, villiinnyttävän viehättävä maku. Siirappia voit käyttää makeuttamaan esimerkiksi juomia tai jälkiruokia, ruuanlaittoon tai oikeastaan mihin tahansa vaan makeutta tarvitset.

Mainionmakuinen siirappi on pakattu käytännölliseen pulloon, jota puristamalla annostelet sopivan määrän terveellisempää makeutusta varsin vaivattomasti. Suosittelemme!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että taatelikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722313088
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Taatelit*
  *= luomulaatua

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa: 1278 kJ/301 kcal
  Proteiinia 1,4 g
  Hiilihydraatteja 73,5 g
  josta sokereita 66 g
  Rasvaa 0,1 g
  Kuitua 0,1g
  Suolaa 0.1g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Siirapit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen