Synnytykseen valmistautumisöljy, 50 ml

Synnytykseen valmistautumisöljy, 50 ml
17,95 €
( 359,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Välilihan repeämisen ennaltaehkäisyyn.

Yksityiskohdat

Synnytykseen valmistautumisöljyä voi käyttää 34. raskausviikosta lähtien raskausajan loppuun asti. Säännöllinen välilihan hieronta tekee ihosta elastisen sekä ehkäisee repeytymiä synnytyksen yhteydessä.

Öljy on täysin luonnollinen tuote, joka on suunniteltu erityisesti välilihan hoitoon. Sen pohjana on mieto manteliöljy ja E-vitamiinirikas vehnäalkioöljy, jotka yhdessä hieronnan kanssa lisäävät sidekudoksen verenkiertoa ja joustavuutta.

Vegaaninen.

Käytä näin: Hiero välilihaa säännöllisesti, neljästi viikossa n. 10 minuutin ajan. Hiero öljyä myös emättimen sisäpuolelle, varovasti kudosta venyttäen.

Raskausajan tuotteet tuovat apua raskaus- ja imetysajan ihonhoidollisiin tarpeisiin. Niitä kehitettäessä on käytetty kätilöiden asiantuntemusta ja osaamista.

Raskausajan hoitoöljy ja Synnytykseen valmistautumisöljy pehmentävät ja tekevät ihon joustaviksi kun se joutuu kovan venytyksen kohteeksi. Rintaöljy vilkastuttaa maidoneritystä. Vauvan vatsanhierontaöljy on paitsi luonnollinen apu koliikkivaivoihin myös tukena vahvistamassa lapsen ja vanhempien suhdetta. Imetysteetä voi nauttia vaikka imettää, iltaisinkin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095105
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Manteliöljy, Vehnänalkioöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Sitronelloli*, Geranioli*, Sitraali*, Eugenoli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hoitoöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen