Sweet Chai -tee, 34 g

17 pussia
Sweet Chai -tee, 34 g
17 pussia
4,99 €
( 146,76 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Aromaattinen, makea ja mausteinen

Sweet Chai on ihanan mietoa ja luonnostaan makeaa, sillä siinä ei ole varsinaista teetä ollenkaan vaan pelkkiä mausteita. Siihen kun lisää vielä Reilun Kaupan ruokosokeria hieman ja pienen tilkan luomukermaa, niin parempaa ei voi olla!

- Heini, Helsinki

Yksityiskohdat

Herkullinen kofeiiniton Chai-sekoitus yhdistää makean aniksen, lakritsan ja fenkolin maanläheisien kanelin, inkiväärin ja neilikan kanssa.

YogiTea on ayurvedista luomulaatuista yrtti- ja mausteteetä. Se on monivivahteista ja lempeää kehotyyppejä (dosha) tasapainottavaa lämpöistä juomaa. YogiTea-luomuteet vievät sinut maukkaalle makumatkalle kaikkia aistejasi hemmotellen.

Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 pussia
  • EAN: 4012824400672,4012824400702,4012824500822
  • Ainesosat: Ainesosat: Anis, fenkoli, lakritsi, kardemumma, mustapippuri, kaneli, inkivääri, neilikka.
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen