Supreme Matcha Green -tee, 40 g

20 pussia
Supreme Matcha Green -tee, 40 g
20 pussia
5,45 €
( 136,25 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tämä tee saa supervoimasi valloilleen!

Yksityiskohdat

Tämä vihreän teen supersankari auttaa sinua silloin, kun supervoimasi ovat ehtymässä!

Pukka-sarjan Supreme Matcha Green -teessä korkealle arvostettu ja vaikutuksiltaan taianomaisenkin ainutlaatuinen matcha-teejauhe kohtaa reilun kaupan pelisäännöillä tuotetut vihreät teet. Siemaise kupillinen lumoavaa luomuteetä - ja totea terhakoittava teho!

Antioksidanttipitoisen vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
 • EAN: 5060229012005
 • Ainesosat: Ainesosat: Sencha vihreä tee* (34%), Oothu vihreä tee* (32%), Suoi Gang vihreä tee* (32%), Matcha-jauhe* (Jejo do Garucha) (2%).
  *= luomulaatua.

  Kaikki ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Kreikka
 • Tuotetyyppi: Matcha, Vihreä tee
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen