Super Defence, 39 g

30 tablettia
Super Defence, 39 g
30 tablettia

Normaali hinta: 28,90 €

Special Price 19,95 €

( 511,54 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Vahva valinta taistelussa flunssakauden haasteita vastaan!

"Shift-sarjan Super Defence on suosikkini. Kilpailukausi painaa päälle ja ympärillä ihmiset pärskivät. Aloin ennakoiden käyttää näitä yrttiuutetta sisältäviä tabletteja ja flunssakaudelta on säästytty! Tämä pakuria, reishiä ja muita adaptogeenejä sisältävä ravintolisä on tullut jäädäkseen ja aion käyttää sitä taistelussa terveyden puolesta."

- Erika Rautiainen, Ruohonjuuren asiakas ja kilpa-aerobiccaaja

Yksityiskohdat

SHIFT SuperDefence on yrttiuutteita sisältävä ravintolisä, joka sisältää mustaseljauutetta, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tässäpä siis oiva apuri taistelussa kaikenmaailman lentsuja vastaan!

Ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi kehitetty SuperDefence koostuu voimakkaista pakurin, lakkakäävän, wellmune-beetaglukaanien ja mustaseljan uutteista. Tuloksena on voimakas ravintolisä, joka auttaa Sinua voittamaan kaikki kylmän kauden haasteet. Tuotteen sisältämä mustaseljauute edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, erityisesti lentsukauden haasteiden pukatessa päälle.

MITÄ OVAT ADAPTOGEENIT?
Venäläinen tutkija määritteli vuonna 1947 adaptogeenin aineeksi, jonka ansiosta keho kykenee vastustamaan fyysisiä, kemiallisia ja biologisia stressitekijöitä. Keho tekee tämän rakentamalla kyseistä stressityyppiä vastaan vastustuskykyä ja näin antamalla elimistölle mahdollisuuden sopeutua (adapt). Yksinkertaisesti voidaan sanoa, että
adaptogeenit reagoivat stressiin ja epätasapainoon niin, että keho toimii normaalisti. Adaptogeeni edistää kehon immuuni-puolustuksen, hermojärjestelmän sekä sydän- ja verisuonijärjestelmän kaltaisiin järjestelmiin kohdistuvaa tasapainottumista. Tunnetuimpiin adaptogeenikasveihin luetaan ruusujuuri, ginseng, palsamiköynnös,  akkakääpä ja pakuri. Kiinnostus luonnosta saataviin hyviin raaka-aineisiin on kasvussa. Lisäksi pakuria ja lakkakääpää on entistä paremmin saatavilla. Siksi nämä  daptogeeniset sienet ovat entistä ajankohtaisempia.

PAKURI ELI CHAGA on myös mustaksi kullaksi kutsuttu pakuri kasvaa Siperian, Kiinan, Pohjois-Amerikan ja Skandinavian koivuilla. Sitä on käytetty näillä alueilla kansan keskuudessa perinteisesti niin kuumina kuin kylminä juomina vilukauden haasteita helpottamaan. Pakuri on lakkakäävän tavoin adaptogeeninen sieni, joka tasapainottaa kehon eri toimintoja niiden ollessa epätasapainossa. Pakurissa on eri vaikuttavia aineita, eikä vähiten immuunipuolus-tusta vahvistavia beetaglukaaneja ja polysakkarideja. Pakurin eri vaikuttavissa aineissa on monia ominaisuuksia.

LAKKAKÄÄPÄ – eli REISHI on supersieni, jota kuvataan Kiinassa ja Japanissa sienten todelliseksi kuningattareksi, ja siellä päin maailmaa se on yksi kansanperineen
kaikkein arvostetuimmista sienistä. Yli 4000 vuoden ajan keisarit ja korkea-arvoiset taolaiset ovat käyttäneet lakkakääpää elämäneliksiirinä. Historiallisesti sieni on
ollut ainoastaan eliitin saatavilla. Lakkakääpä sisältää pakurin tavoin runsaasti polysakkarideja ja beetaglukaaneja. Lakkakäävässä on kasviaineiden lisäksi useita mikroravinteita ja se on siksi erinomainen vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden lähde. Lakkakääpä ja pakuri ovat myös siitä samankaltaisia, että lakkakäävässä on katkeroaineita. 

Lakkakääpä kasvaa pakurin lailla puissa. Eräs puissa kasvavien sienten etu on, että puu toimii sienen suodattimena. Sieni toimii luonnossa nimenomaan sienenä ja jos sienen kasvualueella on paljon jätemateriaalia, sieni myös sisältää runsaasti jätemateriaalia. Puu varmistaa, että niin lakkakääpä kuin pakuri on puhdas monista niistä
jätemateriaaleista, jotka olisivat päätyneet suoraan maassa kasvaneeseen sieneen.

TUPLAUUTTAMISELLA PAREMPI TEHO
Kaikkien lakkakäävässä ja pakurissa olevien aktiivisten vaikuttavien aineiden hyödyntämiseksi on tärkeää, että niille suoritetaan kaksinkertainen uuttaminen, tai ammattikielellä tuplauuttaminen. Tällä tarkoitetaan, että uuttaminen tapahtuu kahdessa vaiheessa, jossa yksi on vesiliukoinen ja toinen alkoholipohjainen. Shift-tuotteissa käytetty uute on tämän alan erään edelläkävijän, Four Sigmaticin, kehittämä. Uute on omissa analyyseissamme osoittautunut erittäin voimakkaaksi ja puhtaaksi ja on epäröimättä eräs parhaista, mitä nykypäivänä on saatavilla!

Ruohonjuuren valikoimiin hetki sitten astellut SHIFT -sarja on elinvoimaa lisäävä kimara luonnollisia ravintolisiä, joissa ei ole mukana lainkaan synteettisiä lisäaineita. SHIFT -ravintolisäsarja on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Mukana menossa keimailevat parhaimmat yrtit, sienet ja marjat sekä mineraalit ja entsyymit.

Oli kyse sitten valmistusaineista, tuotannosta, tehokkuudesta, dokumentoinnista tai käyttäjäystävällisyydestä, vain paras on SHIFT-tuotesarjalle kyllin hyvää. SHIFT-ravintolisäsarja on vegaaninen lukuunottamatta ruuansulatusentsyymeitä, joiden perustana on ravintohiivasta saadut entsyymit sekä maidon ja gluteenin pilkontaan erikoistuneessa versiossa maitoproteiinista saadut entsyymit. Testaa ja totea teho ihan itse!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 tablettia
 • EAN: 7042760000541
 • Ainesosat:

  SHIFT SuperDefence on yttiuutteita sisältävä ravintolisä.
  Sisältää: 30 tablettia/pakkaus, nettopaino 39 g

  Sisältää mustaseljauutetta, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  Annostelu: 1 tabletti aterian yhteydessä.

  PÄIVÄANNOS SISÄLTÄÄ/INNEHÅLL PER DAGSDOS: 1 tabl.
  Pakuriuute/Chagaextrakt (Standardisoitu / Standardiserat) 300 mg
  Mustaseljauute/Fläderbärextrakt (Standardisoitu / Standardiserat) 300 mg
  Reishiuute/Reishiextrakt (Standardisoitu / Standardiserat) 100 mg
  Wellmune beeta-1,3/1,6-glukaanit/beta-1,3/1,6-glukaner 200 mg

  AINESOSAT: Pakuriuute (Inonotus obliquus), mustaseljauute (Sambucus nigra), beeta-1,3/1,6- glukaanit hiivasta (Saccharomyces cerevisiae), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, inuliini), reishiuute (Ganoderma lucidum), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti, keskipitkät triglyseridit kookospähkinästä)

  INGREDIENSER: Chagaextrakt (Inonotus obliquus), fläderbärextrakt (Sambucus Nigra), beta-1,3 / 1,6-glukaner från jäst (Saccharomyces cerevisiae), utfyllningsmedel (mikrokristallin cellulosa, inulin), reishiextrakt (Ganoderma lucidum), klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, mediumlånga triglycerider från kokosnöt).

 • Alkuperämaa: Norja
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen