Nighty Night (ent. Sleep Easy) -iltatee, 43.6 g

20 pussia
Nighty Night (ent. Sleep Easy) -iltatee, 43.6 g
20 pussia
3,99 €
( 91,51 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Hyvää matkaa Höyhensaarille!

”Todella toimiva ja tehokas iltatee, rauhoittaa ja rentouttaa. Makukin on hyvä!"

- Sanni"Kevytunisena nautin iltapalaksi Clipperin Sleep easy -teen seurana luomukurpitsansiemeniä, sillä niissä on unentuloa avittavia aineksia! Suurkuluttajana suosin edullista 1 kg:n säästöpakkausta, siitä riittää sitten muillekin. Sellaisenaan tai salaatin päällä maistuu pannulla paahdettu, merisuolalla höystetty kurpitsansiemen. Nam!”
- Venla"Eikö uni tule? Kannattaa kokeilla tätä todella luonnollista keinoa helpompaan nukahtamiseen ja parempaan uneen: Clipperin rauhoittava iltatee. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kamomillaa ja melissaa, helpottamaan unentuloa. Kaiken lisäksi Clipperin teet ovat vielä Reilun Kaupan tuotteita sekä luomua! Valoisiin kesäöihin oiva apu!"

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Me kaikki tiedämme, että uni on ehdottoman tärkeää terveydelle - niin aivojen toiminnalle kuin vaikkapa immuunipuolustuksellekin. Uni on myös erityisen tärkeää keskittymiskyvylle ja henkisen tasapainon säilyttämiselle. Oravanpyörän pyörityksessä ja nykyajan moninaisten haasteiden painaessa päälle hyvä uni ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, jonka jokainen joskus univaikeuksista kärsinyt tietää vallan hyvin.

Monilla ihmisillä on vaikeuksia nukahtaa, jotkut taas heräävät aamuyön sudenhetken aikaan tai liian varhain aamulla. Yön jälkeen monikin tuntee itsensä kaikkea muuta kuin hyvin levänneeksi. Näissä tilanteissa saattaa hyvinkin avuksi olla Clipper-sarjan Sleep Easy eli Nighty Night -yrttitee. Tämä hyvältä maistuva iltatee lyhentää nukahtamisaikaa mm. sisältämänsä melissan ansiosta.

Siemaise siis kupillinen miellyttävän makuista, sisältämänsä melissan ansiosta varsin unettavaa iltayrttiteetä ennen petiin pelmastamistasi. Sisäistä harmoniaa tukeva, rauhoittava, luontaisesti kofeiiniton Sleep Easy eli Nighty Night -yrttitee on mieltä ja kehoa tyynnyttävä valinta, joka on suunniteltu iltateenä nautittavaksi. Nappaa siis tämä tee iltapuhteeksesi silloin, jos joka ilta ei lamppu meinaa sammua.

Hyvää matkaa Höyhensaarille! Miellyttävän makuinen, sisältämänsä sitruunamelissan ansiosta varsin unettava iltayrttitee tuudittelee Sinut suloisiin uniin. Vatsaa hellivä kamomilla ja unettava sitruunamelissa houkuttelevat Nukkumattia kolkuttelemaan ovellesi. Höyhensaarimatkailun edistämiskeskus suosittelee: testaa ja totea teho ihan itse!

Clipperin Sleep Easy -luomutee on turvallinen ja tehokas iltanautinto - ja toden totta on Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikki!

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan.


Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991888175,5021991939884,5021991941733
  • Ainesosat: Kaneli*, kamomilla* (25%), rooibos*, sitruunamelissa* (5%), luontainen appelsiiniaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja (5%). * =Luomuviljelty.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen