Nighty Night - Sleep Easy -iltatee, 43.6 g

20 pussia
Nighty Night - Sleep Easy -iltatee, 43.6 g
20 pussia
3,99 €
( 91,51 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Unta syvää, niin hyvää!

”Todella toimiva ja tehokas iltatee, rauhoittaa ja rentouttaa. Makukin on hyvä!"

- Sanni"Kevytunisena nautin iltapalaksi Clipperin Sleep easy -teen seurana luomukurpitsansiemeniä, sillä niissä on unentuloa avittavia aineksia! Suurkuluttajana suosin edullista 1 kg:n säästöpakkausta, siitä riittää sitten muillekin. Sellaisenaan tai salaatin päällä maistuu pannulla paahdettu, merisuolalla höystetty kurpitsansiemen. Nam!”
- Venla"Eikö uni tule? Kannattaa kokeilla tätä todella luonnollista keinoa helpompaan nukahtamiseen ja parempaan uneen: Clipperin rauhoittava iltatee. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kamomillaa rauhoittumiseen ja valeriaanaa helpottamaan unentuloa. Kaiken lisäksi Clipperin teet ovat vielä Reilun Kaupan tuotteita sekä luomua! Valoisiin kesäöihin oiva apu!"
- Nooralotta Neziri, pikajuoksija

Yksityiskohdat

Miellyttävän makuinen, sisältämänsä valeriaanan ansiosta varsin unettava iltayrttitee Clipperiltä. Lempeä kamomilla ja rauhoittava valeriaana houkuttelevat Nukkumattia kolkuttelemaan ovellesi. Nappaa siis tämä tee iltapuhteeksesi silloin, jos joka ilta ei lamppu meinaa sammua.

Clipperin Sleep easy-luomutee on turvallinen ja tehokas iltanautinto, joka toden totta on Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikki!

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan.

Tämän tuotteen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991888175,5021991939884,5021991941733
  • Ainesosat: Ainesosat: Kaneli*, kamomilla* (30%), rooibos*, sitruunamelissa (5%), valeriaana* (5%), luonnollinen appelsiinimauste. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen