Sinkkipikolinaatti, 22 mg, 30 g

100 kapselia
Sinkkipikolinaatti, 22 mg, 30 g
100 kapselia
14,90 €
( 496,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Tämä sinkkivalmiste lyö laudalta kaikki muut sinkit!

"Vahvin ja laadukkain sinkkivalmiste, joka lyö laudalta kaikki muut sinkit. Tehon huomaa parissa viikossa hiusten ja kynsien kunnossa. Meillä Solgarin sinkkiä käyttää koko perhe. Suosittelen!"

- Mari

Yksityiskohdat

Solgarin tehovaikutuksiltaan kovasti kiitelty Sinkkipikolinaatti on todella toimiva ja luonnollinen muoto sinkistä. Sinkkipikolinaatti-muodossa sinkki imeytyy elimistöön aivan erinomaisesti ja kroppa pystyy vastaanottamaan sitä muita sinkin muotoja huomattavasti paremmin.

Annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Sopii vegaaneille. Kosher.

Sinkki on elimistöllemme ehdottoman elintärkeä hivenaine. Sitä tarvitaan aivan erityisesti kehon immuunisysteemissä, koska se on usean vastustuskykyyn vaikuttavien entsyymisysteemin rakenneosa.

Sinkillä on myös todella tärkeä merkitys insuliinin aineenvaihdunnassa sekä miesten sukurauhasten toiminnassa.

Jos syömässämme ruuassa on liiaksi fytiinihappoa tai kalsiumia, saattaa kehomme sinkin tarve lisääntyä. Myös runsaasti treenaavien on hyvä käyttää sinkkilisää ravinnossaan.

Solgarin huippulaadukas Sinkkipikolinaatti ei sisällä lainkaan sokeria, maissia, vehnää, tärkkelystä, gluteenia, maitotuotteita, ei myöskään säilöntäaineita tai keinotekoisia väri ja makeutusaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.


Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 kapselia
 • EAN: 33984037250
 • Ainesosat: Ainesosat:
  1 tabletti sisältää: Sinkki (pikolinaatti) 22 mg

  Muut ainesosat:
  dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, rasvahappojen magnesiumsuolat, selluloosakumi.
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Sinkki
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen