Silicum tonic -piihappogeeli, 500 ml

2 x 250ml
Silicum tonic -piihappogeeli, 500 ml
2 x 250ml
18,45 €
( 36,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Tämän luustosikin ostaisi.

"Mahtava tuote suojaamaan ja hoitamaan vatsan ja suoliston limakalvoa, sekä vahvistamaan hiuksia ja kynsiä. Lievittää vatsanpolttelua ja närästysoireita, joten hyvä apu grillikautena ;) "

- Jonna

“Oikuttelevan vatsan pelastus. Lievittää närästystä, ilmavaivoja ja vatsakipua. Sopii vegaaneille ja on gluteiiniton.”

- Masu

“Luottoapuri raskaudenaikaiseen närästykseen.”

- Emmi

"Toi helpotusta vatsavaivoihin. Loppui närästys kokonaan. Helppo käyttää ja on hyvin neutraalin makuinen. Käsittämättömän tehokas - tämä jäi jokapäiväiseen käyttöön!"

- Ciia 
“Tällä ihmegeelillä saa ärtyneen vatsan rauhoittumaan hetkessä.”
- Johanna

Yksityiskohdat

Tämän luustosikin ostaisi.
Biomed -sarjan Silicum Tonic on todella toimiva, suomalainen piihappogeeli.

Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiselle välttämätöntä. 

Biomed:in Silicum Tonicin nestemäinen piihappo on vuorikristallista saatua piioksidia. Pienikiteinen piikristalli kykenee sitomaan itseensä suuontelossa, mahalaukussa ja suolistossa olevia ksenobiootteja eli ympäristömyrkkyjä. Se voi muodostaa limakalvojen pinnalle ”suojakelmuja”, jotka puolestaan suojaavat limakalvojen kerroksia esim. silloin jos rasvainen ruoka, runsas kahvinjuonti, runsas lääkitys tms. ärsyttävät vatsaa. 

Biomed Silicum Tonicin nestemäinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä. Se käyttäytyy ihmisen limakalvon erittämän oman lima-aineen tavoin joutuessaan kosketuksiin mahalaukun happojen kanssa. Se muodostaa elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän kalvon. Emäksinen karmelloosi reagoi sopivasti vatsahappojen kanssa ja yhdessä piihiukkasten kanssa se sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita. 

Suomalaista Silicum Tonicia käytetään myös poistamaan elimistön piivajausta tai täydentämään piin saantia. Piin aineenvaihdunnan tehtäviin kuuluu tehostaa kalsiumin sitoutumista luustoon. Pii on luuston ja ruston tärkeä rakenneosa. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee. Piigeelin nauttimisen voidaan siis odottaa parantavan ihon, hiusten ja kynsien laatua.

Annostus:
15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.
Ravistettava ennen käyttöä. 

 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. .
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Brändi: Biomed
Pakettikoko: 2 x 250ml / 500 ml 
Yksikköhinta: 36,90 € / l 
Alkuperämaa: Suomi

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 2 x 250ml
 • EAN: 6417778040420,6417778040444
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Demineralisoitu vesi, piidioksidi, karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

  Valmistettu Suomessa.

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (15 ml):
  Piidioksidia, 580 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Pii
 • Ominaisuudet: laktoositon