Siankärsämö, 25 g

Siankärsämö, 25 g
6,50 €
( 260,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Siankärsämö on pippurisen aromikas mauste ja fantastinen finnien karkottaja.

Yksityiskohdat

Siankärsämö on Suomen luonnon superyrtti ja erityisen pätevä kaveri taistelussa hengitysteiden terveyden puolesta. Siankärsämö edistää myös virtsateiden terveyttä ja se on saavuttanut vankkaa suosiota myös vastustuskykyään trimmaavien ihmisten keskuudessa.

Siankärsämö sopii erityisen hyvin tee- ja maustekäyttöön sekä ihonhoitoon. Sen aromikas pippurinen maku pääsee oikeuksiinsa villikalan, riistan ja rasvaisten grilliruokien kanssa sekä salaateissa ja keitoissa. Käytämme kotimaista korkealaatuista pellolla kasvatettua siankärsämöä, joka on saanut kasvaa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita.

Siankärsämöä on kansanperinteessä pidetty aineenvaihduntaa vilkastuttavana rohtona, ja sitä on käytetty myös ihon hoidossa finneihin sekä saunanaamioissa ja jalkakylvyissä.

Käyttö yrttiteenä:

Lisää 1 tl yrttiä 2 dl vettä ja anna hautua lähes kiehuvassa vedessä 10–15min.

Huomautus:

Tee- ja maustekäyttöön, ei nautittavaksi suurissa määrin eikä jatkuvaan käyttöön. Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana. Pujo- ja kamomilla-allergisille siankärsämö saattaa aiheuttaa allergisia oireita.

Helsinki Wildfoods vie sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonkasvien kiehtovaan ja maukkaaseen maailmaan. Haluamme tuotteillamme ja palveluillamme innostaa ihmisiä tutustumaan luonnostamme löytyviin kasvilajeihin, suosimaan niitä enemmän mauste- ja ruokavalinnoissa sekä keräilemään itse ja nauttimaan luonnosta erityisesti hektisen kaupunkielämän huiskeessa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710054
  • Ainesosat: Ainesosat: Kuivattu siankärsämön kukka (Achillea millefolium).

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen