Sappisaippua, pala, 100 g

Sappisaippua, pala, 100 g
3,35 €
( 33,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Joko tunnet maailman tehokkaimman tahranpoistajan? Se on sappisaippua!

"Tämä tuote on pelastanut monet vaatteet ja jopa vaalean maton, jonka tahroihin mikään muu ei tehonnut. Aivan uskomaton tahranpoistaja, puhumattakaan ekologisuudesta ja riittoisuudesta. Jos ei hankalampi tahra täysin ensimmäisellä kerralla irtoa, kokemukseni mukaan toisella - kerralla rippeetkin on saanut pois." 


- Jeni

“Lapsiperheen pelastus! Vaatteet pysyy puhtaina, ja lapset saa olla lapsia ja sutata ja sotkea, kun äidillä on tämä salainen ase takataskussa. Sopii erinomaisesti myös kestovaipoille :)”

- Adina

"Toimii tahraan kuin tahraan eikä vahingoita vaatteita tai irrota ylimääräistä väriä kankaasta"

- Tiina

"Paras tahranpoistaja mitä tiedän, jopa mustikka tahrat sain pois! Käytän kaikenlaisiin vaatteisiin ennen konepesua."

- Sanna

Yksityiskohdat

Sappisaippua on häikäisevän toimiva, helppokäyttöinen ja tehokas aine tahrojen poistoon. Se on kokonaisedullinen ratkaisu, joka ei kuormita luontoa.

Kynätahrat, muste, rasva, öljy, kura, veri ym. irtoavat sappisaippuan avulla valkoisista ja väriä päästämättömistä kuiduista.

Sappisaippuan käyttö:
Kostuta saippua ja hankaa sillä tahraa, anna vaikuttaa 1 minuutti. Ei vahingoita kuituja, ei jätä valkoista rengasta, ei liuota värejä, ei peitä tahraa.

SONETT on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. SONETT-tuotteita on valmistettu vuodesta 1977. Tuotteita myydään useissa Euroopan maissa ja Euroopan ulkopuolella kysyntä kasvaa voimakkaimmin -mahdollisesti vesiongelmien noustua ihmisten tietoisuuteen. SONETTIN kotipaikka on Deggenhauser-tal -niminen laakso lähellä Boden-järveä Saksassa. Tuotteita maahantuo Itu Biodyn Oy Suomessa.

Lisätiedot

  • EAN: 4007547201026
  • Ainesosat: Valmistusaineet: palmu*- ja kookosrasvasta* keitetty saippua, naudan sappi, klorofylli.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Sappisaippua
  • Ominaisuudet: biohajoava