Sappisaippua, neste, 120 ml

Sappisaippua, neste, 120 ml
4,60 €
( 38,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Joko tunnet maailman tehokkaimman tahranpoistajan?

"Ainoa aine, millä sai kokki-opiskelijatyttären valkoisen kokkitakin puhtaaksi ! Ja takkihan sisälsi tahroja ja räiskeitä tomaattikastikkeesta kunnon paistorasvatahroihin.... Ihan must tuote varsinkin lapsiperheessä ! ;)"

- Satu

Yksityiskohdat

Häikäisevän toimiva, helppokäyttöinen ja tehokas aine tahrojen poistoon. Kynätahrat, muste, rasva, öljy, kura, veri ym. irtoavat valkoisista ja väriä päästämättömistä kuiduista. Kostuta saippua ja hankaa sillä tahraa, anna vaikuttaa 1 minuutti. Ei vahingoita kuituja, ei jätä valkoista rengasta, ei liuota värejä, ei peitä tahraa.

SONETT on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. SONETT-tuotteita on valmistettu vuodesta 1977. Tuotteita myydään useissa Euroopan maissa ja Euroopan ulkopuolella kysyntä kasvaa voimakkaimmin -mahdollisesti vesiongelmien noustua ihmisten tietoisuuteen. SONETTIN kotipaikka on Deggenhauser-tal -niminen laakso lähellä Boden-järveä Saksassa. Tuotteita maahantuo Itu Biodyn Oy Suomessa.

Lisätiedot

  • EAN: 4007547203129
  • Ainesosat: Valmistusaineet: oliivi- ja rapsiöljysaippua, sokeritensidi, naudan sappi, appelsiininkuoriöljy, aito, haihtuva (Petit Grain) öljy, palsami, elävöitetty vesi.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Sappisaippua
  • Ominaisuudet: biohajoava