B-vitamiini -ravintolisä, nestemäinen, 250 ml

B-vitamiini -ravintolisä, nestemäinen, 250 ml
16,95 €
( 67,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Kahmalokaupalla tuikitärkeitä B-vitamiineja, helposti ja herkullisesti!

Yksityiskohdat

Salus-sarjan nestemäinen B-vitamiinivalmiste on varsin vaivaton ja todella toimiva tuki hyvinvoinnillesi. Sen avulla nappaat helposti ja herkullisesti tuikitärkeät B-vitamiinit terveytysi tueksi - loistavasti imeytyvässä muodossa.

Salus-sarjan laadukas B-vitamiinikimara antaa puhtia päivääsi ja tuuppaa elinvoimaa elämääsi!

Sen sisältämät B6- ja B12-vitamiinit, tiamiini, riboflaviini ja niasiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa.

B6- ja B12-vitamiini, riboflaviini ja niasiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tämä mainio B-vitamiini -ravintolisä ei ollenkaan sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Nestemäisessä muodossa ollessaan vitamiinivalmiste imeytyy mainiosti  ja on helppo nauttia hyvinvoinnin tueksi.

Hyvältä maistuva B-vitamiinikimara turvaa päivittäisten tärkeiden B-vitamiinien saannin ja sopii oikein oivallisesti myös vegaaneille ja keliaakikoille.

Annostus per vuorokausi:
aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 20 ml
7-11-vuotiaat: 12,5 ml
3-6-vuotiaat: 7,5 ml

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Ethän jätä tätä tuotetta perheen pikkuväen ulottuville, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 4004148332449
 • Ainesosat:

  Ainesosat: seuraavien yrttien vesiuutetta (45 %): (siankärsämö (Achillea millefolium), vesikrassi (Nasturtium officinale), pinaatinlehti (Spinacia oleracea), oliivin lehti (Olea europaea), galangan juurakko (Alpinia galanga), inkiväärin juurakko (Zinziber officinale), ruusunmarjan kuori (Rosa canina)), seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (38 %): (päärynä, aprikoosi, carob-uute, passionhedelmä, sitruuna, rypäle, omena), vesi, sakeuttamisaine (johanneksen leipäpuujauhe), nikotiiniamidi, natrium-riboflaviini-5’-fosfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, metyylikobalamiini, luontainen aromi

  Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 4 viikkoa.

  Valmiste ei sisällä säilöntäaineita, joten käsittelyssä tulee noudattaa huolellisuutta. Ethän juo suoraan pullon suusta. 

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen