Risiiniöljy, 100 ml

Risiiniöljy, 100 ml

Normaali hinta: 13,95 €

Special Price 11,90 €

( 119,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Monikäyttöinen, ihon ja ripsien hoitoöljy reilussa pakkauksessa!

"Iänkaikkisen vanha, mutta loistava öljy sulostuttamaan kutreja hoitona ennen pesua tai kynsiin ja ripsiin sipastuna yöksi! Tätä äitinikin ostaisi (koska onkin jo nuorena) :)"

- Jonna

Yksityiskohdat

Pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti risiiniöljyn avulla!

Huikaisevan suosion saavuttaneella, kylmäpuristetulla risiiniöljyllä saat pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti - ihan ilman turhia kemikaaleja.

Risiiniöljy avittaa myös parran ja viiksien kasvua ja sitä voi käyttää myös päänahkaan hierottuna hiusten kasvua edistämään.

Tee näin - risiiniöljyn käyttö ripsien pidentämiseksi:
Levitä vanupuikolla risiiniöljyä ripsille iltaisin ja anna öljyhoidon vaikuttaa yön yli. Homma hoituu siis hurjan helposti - ja saat varmasti tuloksia aikaan säännöllisellä käytöllä!

Ripset kasvavat risiiniöljyhoidon ansiosta pidemmäksi ja tuuheampina. Risiiniöljy toimii ns. tehohoitona ripsillesi. Luonnonkosmetiikkalaatuinen, täysin lisäaineeton risiiniöljy sisältää valtavasti ravitsevia ainesosia: rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia, jotka saavat melkeinpä ihmeitä aikaan ripsilläsi!

Lisäksi tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu risiiniöljy pehmittää kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa, vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä antaa hiuksille upeaa kiiltoa. Perinteisesti ainutlaatuisen ravinteikkaan koostumuksen omaavaa risiiniöljyä on käytetty ulkoisesti myös hiusten ja parran kasvua parantamaan.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039915121,6430056084466
  • Ainesosat: INCI: Risiiniöljy: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, TOCOPHEROL. * =luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Risiiniöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen