Riisiproteiini, maustamaton, 600 g

Riisiproteiini, maustamaton, 600 g
19,99 €
( 33,32 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Proteiinijauheiden aatelia, testaa ja tykästy!

Yksityiskohdat

Raaka voimantuoja - nyt maustamattomana versiona. Puhdistamon huippusuositun, suklaan makuisen riisiproteiinin rinnalle olemme saaneet nyt maustamattoman version - testaa ja totea terhakoittava teho!

Puhdistamon riisiproteiini on korkealuokkainen kasviperäinen proteiini. Sen raaka-aineena on käytetty täysjyväriisiä, joka on ensin idätetty parhaan mahdollisen imeytymisen ja ravinnetason saavuttamiseksi.

Jauhe on runsasproteiininen (70%) mutta pelkän proteiinin lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja ja terveellisiä laadukkaita rasvoja.

Riisiproteiini tuntuu suuhun hieman jauhoiselta, koska se sisältää runsaasti (7%) täysjyväriisin liukenematonta kuitua.

Tämän riisiproteiinin aminohappoprofiili on erittäin tasapainoinen. Imeytyvyysindeksi eli PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) on tasan 1.00 - sama kuin täydellisestä imeytyvyydestään tunnetuilla maito- ja heraproteiinilla sekä kananmunan proteiinilla. Verrattuna eläinperäisiin proteiineihin riisiproteiini saattaa olla huomattavasti vähemmän allergisoiva ja sopiikin paremmin herkemmille yksilöille.

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Käyttöohje: Sekoita 50g (1 dl) jauhetta 2,5 desiin vettä, maitoa tai muuta nestettä. Lisää hunajaa tai muuta makeutusta tarvittaessa. Sopii myös mainiosti smoothieisiin.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220973,6430039221765
 • Ainesosat:

  Ainesosat:
  Täysjyväriisiproteiini, riisinlesejauhe, tocojauhe.

  Ravintosisältö / 100g:
  Energiaa: 399 kcal / 1669 kJ,
  Proteiinia: 70,2g,
  Rasvaa: 12,3g,
  Hiilihydraatteja: 16,5g,
  josta kuituja 7,1g
  ja sokereita 2,7g.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Riisi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu