Rauha-hierontaöljy (Pitta-hierontaöljy), 100 ml

Rauha-hierontaöljy (Pitta-hierontaöljy), 100 ml
11,95 €
( 119,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Pitta-hierontaöljy - paras valinta rentouttaviin hetkiin.

Yksityiskohdat

Frantsilan kotimainen Rauha- eli Pitta -hierontaöljy on viilentävä, rentouttava, puhdistava, vatsaa ja maksaa hoitava valinta.

Tämä laadukas hierontaöljy tasapainottaa ja hoitaa erityisesti Pitta-tyyppiä eli harmonisoi tuli ja vesi elementtiä ihmisessä. Öljy on yleisesti rentouttava ja hoitava.

Rahoittavan Pitta-hoitoöljyn pohjana ovat kylmäpuristettu luomuauringonkukkaöljy, sekä kylmäpuristetut viinirypäleensiemen- ja kookosöljy, joihin on uuttamismenetelmällä uutettu kotimaiset luomuyrtit (piha- ja heinäratamon lehdet, kamomillan kukat, karjalanmintun lehdet sekä männyn havut).

Lisätehoa tuovat suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (ruiskaunokki, mesiangervo ja mänty).

Tuotteen ainesosista 100 % on luomua.

Lisätiedot

  • EAN: 6416384080189
  • Ainesosat:
    Ainesosat/ INCI:

    Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Öljyuutokset [Plantago ssp. (piha- ja heinäratamon lehti, öljyuutos)*, Matricaria recutita (kamomillan kukka, öljyuutos)*, Mentha dalmatica x spicata (karjalanmintun lehti, öljuutos)*, Pinus sylvestris (männyn havu, öljyuutos)*], Cocos nucifera (kookosöljy)*, kukkaterapeuttiset uutokset [Centaurea cyanus (ruiskaunokki. kukkaterapeuttinen uutos)*, Filipendula ulmaria (mesiangervo, kukkaterapeuttinen uutos)* Pinus sylvestris (mänty, kukkaterapeuttinen uutos)*].

    * = Luomua

    Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. 
    Ei eläinkokeita tai eläinperäisiä aineita. Ei GMO:ta, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hieronta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen