Suklaan valmistuspaketti, 420 g

Suklaan valmistuspaketti, 420 g
23,90 €
( 56,90 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Terveellisten suklaaherkkujen loihdintaan

"Foodinin Raakasuklaapaketti on suosikkini.l Olen niin suklaahiiri ja sitä tulee välillä syötyä aivan liikaa. Tai oikeastaan... unohtakaa tuo. Suklaata ei voi koskaan olla liikaa ja ei varsinkaan silloin kun se on RAAKASUKLAATA ja itsetehtyä! <3 Tämä Foodinin raakasuklaan valmistuspaketti on ehdoton suosikkini. Suklaa valmistuu aivan hetkessä ja maistuu niiiiiiin taivaalliselle. Käykää ilman muuta kokeilemassa! :D "

- Taika Nummi, kilpakävelijä ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Foodinin raakasuklaan valmistuspaketilla voit valmistaa tajunnanräjäyttäviä suklaaherkkuja! Valmistaessasi suklaata tästä paketista et voi epäonnistua. Paketista saat valmistettua 40 suussasulavaa konvehtia, jotka voit maustaa makusi mukaan. Raakasuklaan valmistuspaketista saat helposti tehtyä herkkuja itselle, lahjaksi tai tarjottavaksi esimerkiksi juhliin. Paketti on myös oiva lahjaidea.

Raakasuklaan valmistuspaketti sisältää kaiken tarvittavan herkullisen raakasuklaan valmistukseen, ja mukana on mm. kuvalliset ohjeet valmistuksesta. Paketti sisältää 350 grammaa palmusokeroitua 58% kaakaomassaa (sis. luomulaatuisia kaakaopapuja, palmusokeria ja kaakaovoita), 20 grammaa kuivattua luomumustikkaa, 30 grammaa kuivattua luomukarpaloa, sekä 30g luomu mulperirouhetta. Raaka-aineiden lisäksi pakkauksessa on 40 konvehtivuokaa sekä suklaan valmistusohje.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051828713
  • Ainesosat: Ainesosat: Raaka kaakonibs* (Peru), Kylmäpuristettu kaakaovoi*(Peru), Kookossokeri*(Indonesia), Mulperirouhe* (Turkki), Karpalo* (sis.karpalo, luomu omenamehu) (Kanada), Mustikka* (sis. mustikka, luomu omenamehu, auringonkukkaöljy) (Kanada), konvehtivuoka (40kpl), ohje 1kpl. *
    * = luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Valmispakkaukset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen