Kaakaopalat (kaakaonibsit), 250 g

Kaakaopalat (kaakaonibsit), 250 g
8,95 €
( 35,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Alakulo alas, elinvoima ylös!

"Tosi hyvän välipalasekoituksen saat, kun miksaat kaakaopalasia, goji-marjoja ja manteleita. Maukas ja terveellinen naposteltava, joka estää suistumasta tyhjiä kaloreita sisältävien pullahoukutusten mierolle tielle.”

- Tiina, Helsinki

Yksityiskohdat

Raakakaakaopalat eli -nibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja, jotka sisältävät yli 1200 aktiivista ainesosaa. Jopa n. 10% kokonaisen kaakaopavun painosta koostuu antioksidanteista.

Ravinteikas raakakaakao kohottaa elinvoimaa ja saa mielihyvänkin hyrräilemään - ja saattaapa hyvin leiskautella lemmenliekkejäkin.

Kaakaopaloja voi syödä sellaisenaan tai lisätä mysliin, puuroon, jogurttiin jne. Ne soveltuvat erinomaisesti myös raakasuklaan valmistamiseen.

Suositeltava päiväannos: 1 - 2 rkl (ylläpito), 3-5 rkl (terapeuttinen annostus)

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.Älä turhaan ylitä annostuohjetta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ravitsevinkaan raakakaakao ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151454,6430043700041
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100g:
  Energia: 540 kcal
  Proteiinit: 12 g
  Hiilihydraatit: 30 g
  Rasvat: 29 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen