Raakakaakaojauhe, 250 g

Raakakaakaojauhe, 250 g
7,95 €
( 31,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Laadukas kylmäprosessoitu Criollo-kaakaojauhe!

Yksityiskohdat

Foodinin raakakaakaojauhe on korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaota, joka sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa: runsaasti luonnollisia entsyymejä, antioksidantteja sekä mineraaleja. Kaakaopavut sisältävät mm. kalsiumia, sinkkiä, rautaa, kuparia, magnesiumia ja kaliumia. Kaakaon sisältämä teobromiini omaa samoja vaikutuksia kuin kofeiini ja serotoniini: se virkistää, antaa energiaa ja nostaa mielialaa luonnollisella tavalla. Kaakaomme ei sisällä makeutus-, säilöntä-, tai väriaineita, eikä mitään muutakaan kemikaalia. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Kylmäprosessoidulla kaakaojauheella on samoja ominaisuuksia kuin kaakaomassallakin. Käytä kaakaojauhetta smoothieissa tai muihin juomiin, raakasuklaan valmistukseen, leivonnassa sekä ruoanlaitossa.

Tämän mainion tuotteen mikrobiologiset arvot on tutkittu elintarvikelaboratoriossa. Tämä kaakaotuote on erittäin hygieenisesti fermentoitu ja kuivattu kontrolloiduissa ja puhtaissa puuastioissa ja sadekaudella on se täysin koneellisesti kuivattu. Kuivalla kaudella ja kesällä kuivaus tapahtuu eristetyissä, harsoilla peitetyissä kasvihuoneissa hyönteiskontaminaatioiden minimoimiseksi.

Tuote toimii mahtavasti myös kylmissä juomissa tai sellaisenaan.

 

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820847
 • Ainesosat: Ainesosat = raaka kaakaojauhe*. *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 400 kcal
  Proteiinia: 24 g
  Rasvaa: 11.5 g
  Hiilihydraatteja: 52 g
  Kuituja: 5.1 g

  ingredienser:
  Ekologiskt Rå kakaopulver
 • Alkuperämaa: Peru
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen