Punainen maca-jauhe, esipilkottu (gelatinoitu), 200 g

Punainen maca-jauhe, esipilkottu (gelatinoitu), 200 g
13,95 €
( 69,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Naisellista vahvistusta hormoonitoiminnakin tueksi.

Yksityiskohdat

Punainen maca on aivan erityisesti naisten hormoonitoimintaa tasapainottava lajike, jolla toki on muitakin macan huikeita hyötyjä.

Punaista macaa suositellaan kuitenkin yleensä erityisesti naisille hormoonitoiminnan tasapainottamiseen, esimerkiksi vaihdevuosien aikana.

Vahvistava ja elinvoimaa lisäävä punainen maca vahvistaa naisellista seksuaalienergiaa ja voi siten saada hyvinkin lakanat liehumaan aiempaa livakammin.


Punainen maca sisältää hieman enemmän vitamiineja ja antioksidantteja perinteiseen (sekoitus keltaisesta, valkoisesta ja mustasta) macaan verrattuna. Sen uskotaan tukevan myös eturauhasen toimintaa.

Maca on hyvin voimakas adaptogeeni, eli macassa on ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa - esimerkiksi pitkittyneessä kuormituksessa. Adaptogeenit kohentavat kehon immuunipuolustuksen toimintaa, ja eri kasvit ja yrtit tekevät tämän kukin omalla tavallaan. Maca saa immuunipuolustuksen kohentumaan vaikuttamalla kateenkorva-nimiseen rauhaseen, joka sijaitsee ihmisen rintaontelossa.

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, se lisää paitsi kestävyyttä myös voimaa. Macassa on kalsiumia, jodia sekä huimat 18 aminohappoa. Macassa on siis 8 välttämättömän aminohapon lisäksi vielä 10 muuta. Maca sisältää myös kasvisteroleja.

Mahtava maca saa toden totta elinvoimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Annostus:
1/2 tl - 1 rkl päivässä esimerkiksi smoothieseen sekoitettuna.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051826535
 • Ainesosat: Ainesosat: Luomutuotettu, esipilkottu punainen maca.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa 368 kcal
  Proteiinia 10 g
  Rasvaa 2,2 g
  Hiilihydraatteja 59 g
  Kuituja 9 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen