Puhdistusvoide, 50 ml

Puhdistusvoide, 50 ml
19,99 €
( 399,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ihoa kirkastava suursuosikki!

“Suosikki ja klassikko, puhdistaa hoitaen herkänkin kasvon ihoa. tuoksuu ihanalle!”

- Elina

“Luottotuote, jolla lähtee päivän pölyt ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaroen.”

- Johanna

"Tällä saa ihoon kirkkautta ja poistettua hellävaraisesti ihon epäpuhtaksia. Meikin puhdistuksen jälkeen kosteille levitetään kasvoille hyvä nokare tätä ja tapusellaan kasvoja niin, että massa litisee ja lätisee. Huuhtelu ja avot!"

- Maria

Yksityiskohdat

Hellävarainen puhdistus Dr. Hauschka -sarjan huippusuositulla Puhdistusvoiteella aamuisin ja iltaisin, auttaa ihoa voimaan paremmin. Puhdistusvoide supistaa ihohuokoset, edistää epäpuhtauksien poistumista ja kirkastaa ihoa.


Vegaaninen.

Kun haluat kauniin kuulaan ihon, käytä Dr. Hauschka Puhdistusvoidetta aamuisin ja iltaisin peruspuhdistustuotteena. Voidemainen tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Vaihe 1.Kostuta kasvot haalealla vedellä ja purista noin 2 cm Dr. Hauschka Puhdistusvoidetta kostealle kämmenelle.

Vaihe 2. Sekoita puhdistusvoiteen joukkoon hieman vettä, jolloin voiteesta muodostuu emulsio.

Vaihe 3. Levitä hellävaraisesti emulsion koko kasvoille aloittaen keskeltä ja painele sen jälkeen ihoa kevyesti kostein käsin. Huom! pidä kädet kosteina painellessa, äläkä hankaa ihoa.

Vaihe 4. Kostuta kädet ja painele kevyesti ihoa uudelleen kasvojen keskeltä sivuille päin ja ylhäältä alaspäin. Huuhdo lopuksi kasvot viileällä vedellä edistääksesi Puhdistusvoiteen elvyttävää vaikutusta (herkällä iholla voi käyttää haaleaa vettä).

Tämä ihosi ihana ystävä on 100 % luonnonkosmetiikkaa ja se on sertifioitu NATRUE-standardin tai BDIH-merkinnän tai molempien mukaan. Ei sisällä synteettisiä väri- eikä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikoneja tai PEG:tä. Tuote ei sisällä laisinkaan synteettisiä hajusteita. Tuotteita ei myöskään testata missään vaiheessa eläimillä. Luomulaatuiset tai biodynaamiset, reilun kaupan sertifioidut raaka-aineet takaavat mainion tehon ja mojovan laadun tuotteille. Tuotteet testataan dermatologisesti.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829005181,4020829333697
  • Ainesosat: Aqua, Prunus Dulcis, Anthyllis Vulneraria, Calendula Officinalis, Alcohol, Arachis Hypogaea, Triticum Vulgare, Chamomilla Recutita, Hypericum Perforatum, Hamamelis Virginiana, Parfum, Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia, Xanthan Gum, Algin.* aidoista eteerisistä öljyistä.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Puhdistusvoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen