Puhdistusmaito, 100 ml

Puhdistusmaito, 100 ml
16,90 €
( 169,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Jos kasvosi saisivat valita puhdistusmaidon!

Yksityiskohdat

Kun haluat kasvoillesi lempeää, mutta tehokasta puhdistusta!

Puhdistusmaito on Murumuru-tuoteperheen uusin tulokas, ja tämä odotus totisesti kannatti. Puhdistat ihanan ihosi tehokkaasti, mutta sitä kuivattamatta meikistä, pölystä ja  päivän aikana kertyneestä liasta. Sarjan tuotteiden pääainesosa on mainion mahtava Murumuruvoi, joka sekä kosteuttaa että rauhoittaa. Mukana on myös kotimaisia kasviuutteita ja -öljyjä,  esimerkiksi kaurauutetta ja mustaherukan siemenöljyä.

Viimeistele puhdistus Murumuru-kasvovedellä ja saat nauttia heleän ihon loisteesta.

Murumuru-luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan Herttoniemessä Helsingissä, ja ne ovat vegaanisia, sertifioituja, täysin puhtaita ja ekologisia eikä tuotteissa ole mitään turhaa. joten Murumurut ovat turvallinen valinta koko perheen käyttöön. 100% kotimaisuus on yksi tämän sarjan valttikorteista. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva tuote ihon- ja hiustenhoitoon.

Tutustu Ruohonjuuressa Murumuru-perheeseen ja varmasti löydät omat suosikkituotteesi niin ihon- kuin hiustenhoitoonkin. Anna kaikkien aistiesi nauttia tämän nopeasti monen suosikiksi kohonneen sarjan mahtituotteista.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056089348
  • Ainesosat:

    INCI: Aqua, Ribes Nigrum Seed Oil (Mustaherukka), Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Trifolium Pratense Extract, Betaine, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Sodium Gluconate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Natural), Lactic Acid

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Puhdistusmaito
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen