Propolaid fensatiini-kapselit (propolis, echina, valkopaju, acerola, mesiangervo)

Propolaid fensatiini-kapselit (propolis, echina, valkopaju, acerola, mesiangervo)

Normaali hinta: 15,95 €

Special Price 11,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Punahattu ja propolis - kylmän kauden haasteiden nujertajat vailla vertaa!

Yksityiskohdat

Tukkoinen nenä, valvottava yskä öisin, kaktus kurkussa.... Mistä apua moiseen?

Propolaid fensatiini -kapselit ovat monipuolinen apuri terveytesi tueksi. Näissä mahtikapseleissa propolis, punahattu ja fensatiiniyhdiste taistelevat kovana kolmikkona terveytesi puolesta - kylmän kauden kaikkinaisia haasteita vastaan!

Punahatun hyödyt terveyden tukena
Punahattu (Echinacea purpurea) vahvistaa vastustuskykyä ja tuo helpotusta monenlaisiaan vaivoihin aina hengitysteiden ongelmista virtsateiden haasteisiin saakka.  Punahattu pitää tunnetusti lentsun loitolla ja tuo helpotusta vilustumisen jo yllätettyä. 

Propoliksen hyödyt terveyden tukena
Antiseptisesti vaikuttava propolis buustaa tutkitusti vastustuskykysi kukoistukseen, edistää suoliston terveyttä, tuo apua karhealle kurkulle ja vaikuttaa suotuisasti myös hengityselinten terveyteen. Propolis voi tutkimusten mukaan myös suojata soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa kehoa suojautumaan ulkopuolisilta vaikutteilta. 

Propoliksen nimi juontuu kreikasta; sanoista pro ja polis ("kaupungin puolesta") ja se viittaa mehiläiskennostoa suojelevaan pihkakerrokseen. Propolis-pihka koostuu mehiläisten keräämistä puiden silmujen ja kuorien sisältämistä aineista, joilla ne pitävät kennot puhtaana bakteereista, homesienistä ja viruksista. Mehiläispesä onkin yksi antiseptisimmista paikoista, joita tunnetaan. Kuten kreikan muinainen nimi antaa ymmärtää, propolis todella suojelee mehiläisten kaupunkia.

Jotta propoliksesta saadaan irti täysi hyöty, se on tiivistettävä voimakkaaksi uutteeksi. Propoliksen tärkein vaikuttava aine on galangiini, ja propolistuotteita valitessa kannattaakin kiinnittää huomio juuri sen pitoisuuteen. Parhaat propolis-valmisteet on tehty uutteesta, jonka galangiinipitoisuus on vakioitu 12-prosenttiseksi.

Fensatiiniyhdiste tuo lisätehoa punahatulle ja propolikselle!
Espanjalaiset tutkijat havaitsivat 1990-luvulla, että propoliksen ja punahatun teho lisääntyy huomattavasti kun ne pannaan yhteen. Kemiassa tällainen reaktio tunnetaan synergistisenä yhteisvaikutuksena. Punahatun ja propoliksen yhdiste osoittautui jopa niin tehokkaaksi, että tutkijat rekisteröivät sen uudella fensatiini-nimellä.

Espanjalaisten biologien mukaan fensatiini aktivoi elimistön ensisijaista puolustusjärjestelmää ja virittää sen "taisteluasemiin" ajassa, joka lasketaan päivien sijaan minuuteissa.

Vaikuttava aine (2 kaps):

Propolis tit. 12% 200 mg (josta galangiini 24 mg)
Mesiangervo tit. 0,2% 200 mg (josta salisyylihappo 0,4 mg)
Valkopaju tit. 3% 200 mg (josta salisiini 6,0 mg)
C-vitamiini 120 mg
Punahattu-uute 60 mg (4:1)
Acerola-tiiviste 22 mg (josta luonnollinen C-vitamiini 5,5 mg)

Annostus:

2 kapselia päivässä nesteen kera, mieluiten ruokailun yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8008843003990
  • Ainesosat:

    Propolisuute (12% galangiinia), mesiangervouute (Filipendula ulmaria Max, 0.2% salisyylihappoa), valkopajunkuoriuute (Salix alba L, 3% salisiinia), fermentoitu tapiokakuitu (kasvikapseliaine), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), punahattu (Echinacea purpurea M., 4:1), acerolauute (Malpighia punicifolia L, 25% C-vitamiinia), kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi (paakkuuntumisenestoaineet), karrageeni ja kaliumkloridi (kapseliapuaineet).

  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Propolis, Uutteet ja tipat