Pika-reishi (Instant reishi), 40 g

Pika-reishi (Instant reishi), 40 g
21,95 €
( 548,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Tuplauutettu, käyttövalmis reishijauhe voimistaa!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että  Foodinin Instant Reishi nappasi maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden hyvinvointituotteiden joukossa?

”Olen todella kiinnostunut adaptogeeneistä, eli kehon toimintoja monipuolisesti tasapainottavista lääkinnällisistä yrteistä. Lakkakääpä eli reishi on ollut käytössäni koko syksyn. Sekoitan sitä joka aamu rasvakahvin joukkoon ja iltaisin raakakaakaojuomaan. Reishi ei piristä eikä rauhoita, vaan tasapainottaa sekä auttaa kohottamaan yleiskuntoa ja vahvistamaan immuunijärjestelmää”, Kokko ylisti tätä hyvinvoinnin helmituotetta.

 Foodinin Instant Reishi on helppokäyttöinen, terhakoittava terveysjuoma-aines, jonka vaikuttavana ainesosana on reishi, joka on kiinalaisessa perinteessä arvostettu raaka-aine yleiskunnon kohottamiseen.

Tuplauutetussa instant-reishijauheessa on saatu aktivoitua reishin ainesosat alkoholilla ja kuumavesiuuttamalla, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Pika-reishi sisältää 30% polysakkarideja ja 2% Triterpenejä.

Käyttö: lisää vain puolikas teelusikallinen kupin pohjalle ja sekoita haluamaasi nesteeseen. Voi käyttää myös smoothiessa, suklaassa, teessä yms.

Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Suomalaisesta, villistä lakkakäävästä eli reishistä valmistettu, vahva C2 eli lakkakääpä on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä.

Lakkakäävällä eli reishillä on myös erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

Kiinassa reishiä pidetään niinsanottuna ’pitkäikäisyyden yrttinä’.

Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti.

Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuunijärjestelmää tehokkaasti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048230925
  • Ainesosat: Ainesosat: Kuumavesiuutettu reishijauhe (lakkakääpä). Polysakkaridipitoisuus 30%.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Reishi
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen