Ruohonjuuri Iso Omena, Espoo

Arkisin 10-21

Lauantaina 10-19

Sunnuntaina 12-18

Piispansilta 11, 1. kerros, Meet-aukion yhteydessä

02230 Espoo

Reittiohje
030 621 9090

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Tervetuloa Ison Omenan Ruohonjuureen

Ompun Ruohonjuureen pääsee myös länsimetrolla!

Espoon ensimmäinen, elokuussa 2016 avattu Ruohonjuuri Iso Omena sijaitsee kauppakeskuksen laajennusosassa, ravintolamaailman yhteydessä – tule sinäkin tutustumaan runsaisiin antimiimme! Myymälämme on esteetön.

Ruohonjuuri Iso Omena, Espoo
Palvelut Ruohonjuuren myymälässä Iso Omena pesuaineen täyttöpalvelu

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Ison Omenan myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Ison Omenan Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Iloisin mielin koko henkilökunta asiantuntemuksellaan!Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Ison Omenan myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!