Ruohonjuuri verkkokauppa

Ruohonjuuren verkkokaupassa voit tehdä helposti vastuullisia hyvän olon ostoksia! Ruohonjuuren asiantuntijat ovat kuratoineet valmiiksi laadukkaan valikoiman luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, luomupurtavaa ja hemmottelutuotteita, jotka kunnioittavat niin maapalloamme, kuin kaikkea elämää sen sisällä. Voit siis klikkailla tuotteita ostoskoriisi huoletta, sillä kaikki ostokset ovat parempia valintoja niin omalle hyvinvoinnillesi kuin luonnolle.

Toivotamme sinut isosti tervetulleeksi Ruohonjuuren verkkokauppaan!

Tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan usein kysytyt kysymykset ja toimitusehdotTervetuloa hyvän mielen ostoksille Ruohonjuuren verkkokauppaan!

Verkkokaupan tilausten nouto myymälästä

Verkkokaupan tilauksia voi noutaa kaikista Ruohonjuuren myymälöistä. Verkkokaupan tilauksia voi noutaa myymälän aukioloaikoina sen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen, että tilaus on valmiina noudettavaksi. Tilauksen saat infopisteeltä tai vapaana olevalta myyjältä.  

Tilaukset kerätään verkkokaupan varastolta ja toimitetaan myymälöihin 2-3 kertaa viikossa. Yleensä tilaukset ovat noudettavissa 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokauppamme asiakaspalvelu palvelee Sinua ilolla arkisin klo 9-17.  

Lähetäthän palautteesi ensisijaisesti palautelomakkeen kautta, jotta saamme heti tarvittavat tiedot asiasi käsittelyyn. 

Sähköposti: verkkokauppa@ruohonjuuri.fi

Puhelin: 030 6219000. Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Yritysmyynti

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi myös terveellisemmät palaveritarjoilut ja välipalat työpaikalle sekä yrityslahjat – lue lisää ja tee tilaus!

Palautetta asiakkailtamme

Asiakkaamme suosittelevat Ruohonjuuren verkkokauppaa:

”Suuret kiitokset nopeasta toimituksesta! Aion tilata teiltä ehdottomasti uudelleen ja olen suositellut teitä monille ystävilleni. Tuotteenne ovat erinomaisia ja palvelu todella mainiota! Mukavaa kevään odotusta!”

 ”Hain verkkokaupasta tilaamani paketin postista tänään, ja voi veljet siitä tuli hyvä mieli! Ensinnäkin huippua että paketoimiseen oli käytetty muovin sijasta sanomalehtiä ja toisekseen yllärinä tullut protskupatukka lämmitti mieltä töissä kahvitauolla. Kiitos paljon ja jatkakaa samaan malliin, varmasti asioin teillä jatkossakin!”

”Iso kiitos siitä, että edellinen tilaukseni saapui perille pikavauhtia: edellisenä päivänä tilasin ja seuraavana päivänä jo sain paketin kotiin. Juuri näin nettikaupan kuuluukin toimia!!”

”Laitoin palautteen kautta viestiä, että saisiko Greippi astianpesuainetta nettikauppaan tarjolle ja nyt sitä löytyy! Olen erittäin tyytyväinen!! Kiitos!”

”Kiitos ihanan ystävällisestä palvelusta! Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen tilaamiini ruokiin ja kosmetiikkaan. Nyt on hyvät ”varastot” mutta äkkiä ne hupenee. Niinpä jatkossa taas… ”