Rakkaus asiakkaisiin ja intohimo parhaisiin tuotteisiin

Rakkaus ja intohimo ovat oivallisia sanoja kuvaamaan sitä, kuinka suhtaudumme asiakkaidemme palvelemiseen ja hyvää elämää edistäviin tuotteisiimme. Uurastamme joka päivä suurella sydämellä asiakkaidemme parhaaksi. Meille on myös kunnia-asia, että hyllyillämme on pelkästään hyviä tuotteita. 

Jokainen Ruohonjuuren tuote on parempi valinta ihmisen ja ympäristön kannalta. Tunnemme tuotteidemme taustat ja osaamme auttaa asiakkaitamme aktiivisesti palvellen.

Palvelulupauksemme

Ruohonjuuren asiakaspalvelu tunnetaan lämpimästä ja asiantuntevasta otteestaan. Varmistaaksemme ylivertaisen asiakaskokemuksen, perehdytämme uudet ruohislaiset kattavasti ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti esimerkiksi oman ravintoterapeutin ja ekokosmetologin johdolla. Monikanavaisen palvelumme ansiosta olemme kaikkien tavoitettavissa aina kotimaan kamaralta kansainvälisiin ympyröihin kivijalkakauppojemme, sekä suomen- ruotsin- ja englanninkielisten verkkokauppojemme myötä. Sama ensiluokkainen palvelu toimii niin verkossa, kuin myymälöissäkin, ravintoterapeutin konsultaatiota myöten! 


Ostaminen ja valikoimanhallinta

Ruohonjuuri on hyvän elämän kauppa, jonka kaikki tuotteet tukevat hyvinvointia ja ponnistelevat kohti parempaa maailmaa. Mikään Ruohonjuuren asiakkaalle tuotteistamme koituva hyvä ei ole muilta pois.

Ahkerasti työskennellen ja herkeämättömästi maailmaa seuraten pyrimme siihen, että Ruohonjuuressa on kattavin ja ajanmukaisin valikoima hyvää elämää edistäviä tuotteita, jotka muuttavat osaltaan maailmaa paremmaksi paikaksi.

Pyrimme siihen, että meillä on parhaat tuotteet ensimmäisenä ja että näiden tuotteiden markkinointi kulkee etunenässä, luo trendejä ja viitoittaa tietä.

Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka tuote kerrallaan ja yhteisvoimin ponnistellen. Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat ja muun muassa siksi teemme läheistä yhteistyötä tuotteitamme valmistavien ja maahantuovien yritysten kanssa. 

Reilu meininki on meidän meininkimme – kunnia-asia ja ihan jokapäiväinen juttu.

Vastuullisuus

Vastuullisuus (niin tuotteiden laadussa, alkuperässä kuin kokonaisvaltaisesti toimintatavoissammekin) on meille itsestäänselvyys. Kaikkien tuotteidemme on täytettävä niille asetetut vähimmäisvaatimukset ja tuoteryhmäkohtaiset valikoimakriteerit. Edellytämme myös tavarantoimittajiamme toimimaan eettisesti ja vaikutamme aktiivisesti mahdollisesti huomaamiemme epäkohtien korjaamiseksi. Tarkastelemme kriittisesti myös omaa toimintaamme pyrkimyksenä on parantaa tekemistämme entisestään niin vastuullisuuden kuin muillakin pelikentillä.


Tuotteiden kriteereitä

— luomulaatuisia ja sertifioituja tuotteita suositaan
— pienyritysten tuotteita suositaan
— mieluummin kotimaista kuin ulkomaista, mieluummin lähellä kuin kaukaa
tuotettua
— terveysvaikutteisia tuotteita mahdollisimman käsittelemättömässä
muodossa
— lisäaineettomuutta, vegaanisuutta, gluteenittomuutta ja muita
asiakkaillemme tärkeitä lisäarvotekijöitä suositaan
— tuotantoketjun läpinäkyvyys ja tuotteiden vastuullisuus huomioidaan
— tuotteiden ensiluokkainen laatu ja maku on tärkeää


Kosmetiikka


— ulkomaisista sarjoista valikoimiin otetaan vain sertifioitua
luonnonkosmetiikkaa
— kotimaisista sarjoista valikoimiin voidaan ottaa myös sertifioimatonta
luonnonkosmetiikkaa jos tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikalle
asetetut kriteerit