Saammeko esitellä: Nomai-kuukuppi

Iloisia uutisia intiimiterveysrintamalta! Saammeko esitellä valikoimamme uuden tulokkaan, kotimaisen Nomai-kuukupin.

Gynekologin suunnittelema, testiryhmän rakastama

Luotettava, turvallinen ja huomaamaton

Nomain muotoilultaan ainutlaatuinen kuukuppi on saanut käyttäjiltään valtavasti kiitosta sen pehmeästä materiaalista sekä hyvin istuvasta mallista – iästä ja elämänvaiheesta riippumatta.


Suomessa 100% lääketieteellisestä silikonista valmistetussa Nomai -kuukupissa on ainutlaatuinen maljamainen muotoilu, joka vähentää virtsarakkoärsytystä. Materiaali on ihanteellisen pehmeä tehden kuukupin asettamisesta ja pois ottamisesta helpompaa. Sileä pinta ei hankaa limakalvoja eikä lääketieteellinen silikoni kuivata limakalvoja.


Nomai-tuotteet ovat saatavilla Ruohonjuuren verkkokaupassa sekä seuraavissa Ruohonjuuri-myymälöissä: Mansku, Jumbo, Tampere ja Tripla.

Oikean koon valinta

Nomai-asiakaspalautteita

Nomain kuppi on superpehmeä, joustava ja sileä. Ilmeisestikin muotoilu ja materiaalin joustavuus aikaansaavat sen, että se asettuu paikoilleen helposti eikä itselleni ole päässyt tapahtumaan välivuotoja lainkaan! Eikä kuppi tunnu miltään!

Iso iso KIITOS teille aivan mahtavasta kuukupista! Olen vihdoin löytänyt kupin jota voin kivutta ja sitä tuntematta käyttää!

Kuppi on mukavan tuntuinen, helppokäyttöinen, sekä tietysti ekologisia arvojani vastaava. Voin tehdä mitä vaan aktiviteetteja ilman, että kuppi tuntuisi ollenkaan. Ehdottomasti kuukuppimarkkinoiden paras kuppi!