Omenasiiderietikka, 500 ml

Omenasiiderietikka, 500 ml

Normaali hinta: 3,95 €

Special Price 3,45 €

( 6,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Ravinteikkain omenaviinietikka luonnollisessa muodossaan!

“Tämä käy melkeen mihin vain. Jalkasieniin ja muihin ulkoisiin infektioihin sekä sisäisesti aamujuoman joukkoon.”

- Mikko


"Helppo tuote happo-emästasapainon ylläpitämiseen. Hyvä vaikutus ruuansulatukseen sekä hiusten ja ihon hyvinvointiin!"

- Padma"Se maistuu hyvältä ja on kevyttä , itse käytän päivittäin salaatin päällä. Sekoitetaan teelusikallinen veden kanssa ja käytetään shotiksi. Toimii hyvin suoliston puhdistamiseen ja painon hallitsemiseen."

- Thaer


“Tästä saa maailman ihanimpia salaattikastikkeita. Vaikkapa blendaa avokaadon kanssa niin ihanan kermainen ja hapokas salaattikastike!”


- Ida


“Ihana monikäyttötuote - ulkoisesti ja sisäisesti. Siitä saa virkistävän ja terveellisen kesäjuoman kylmään veteen laimennettuna.”


- Jeni

Yksityiskohdat

Suodattamattomasta luomuomenamehusta valmistettu, pastöroimaton terveysetikka, joka sopii myös raakaruokailijoille. Kaikkien omenasiiderietikoiden "äiti": täydellinen vaihtoehto salaattien ryydittämiseen.

pH-arvo: 4.25 - 5.00.

Kuten omenaviinietikka, niin myös omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

VINKKI: Lisää omenasiiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenasiiderietikassa oleva happo tappaa mikrobeja ja bakteereja ja sillä onkin on antiseptinen ja antibioottinen vaikutus.

Omenasiiderietikka edistää ruuansulatusta ja se sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722311688
  • Ainesosat: Pastöroimaton omenaviinietikka*
    *=luomulaatua
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Etikka