Omenasiiderietikka, 500 ml

Omenasiiderietikka, 500 ml
3,95 €
( 7,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Ravinteikkain omenaviinietikka luonnollisessa muodossaan!

“Tämä käy melkeen mihin vain. Jalkasieniin ja muihin ulkoisiin infektioihin sekä sisäisesti aamujuoman joukkoon.”

- Mikko


"Helppo tuote happo-emästasapainon ylläpitämiseen. Hyvä vaikutus ruuansulatukseen sekä hiusten ja ihon hyvinvointiin!"

- Padma"Se maistuu hyvältä ja on kevyttä , itse käytän päivittäin salaatin päällä. Sekoitetaan teelusikallinen veden kanssa ja käytetään shotiksi. Toimii hyvin suoliston puhdistamiseen ja painon hallitsemiseen."

- Thaer


“Tästä saa maailman ihanimpia salaattikastikkeita. Vaikkapa blendaa avokaadon kanssa niin ihanan kermainen ja hapokas salaattikastike!”


- Ida


“Ihana monikäyttötuote - ulkoisesti ja sisäisesti. Siitä saa virkistävän ja terveellisen kesäjuoman kylmään veteen laimennettuna.”


- Jeni

Yksityiskohdat

Suodattamattomasta luomuomenamehusta valmistettu, pastöroimaton terveysetikka, joka sopii myös raakaruokailijoille. Kaikkien omenasiiderietikoiden "äiti": täydellinen vaihtoehto salaattien ryydittämiseen.

Omenasiiderietikka on noussut suureen suosioon ruuansulatuksen toimintaa ja vatsan hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

pH-arvo: 4.25 - 5.00.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Ravinteikkaan omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

VINKKI: Lisää omenasiiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722311688
  • Ainesosat: Pastöroimaton omenaviinietikka*
    *=luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen