Omenasiiderietikka, 500 ml

Omenasiiderietikka, 500 ml
3,95 €
( 7,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Ravinteikkain omenaviinietikka luonnollisessa muodossaan!

“Tämä käy melkeen mihin vain. Jalkasieniin ja muihin ulkoisiin infektioihin sekä sisäisesti aamujuoman joukkoon.”

- Mikko


"Helppo tuote happo-emästasapainon ylläpitämiseen. Hyvä vaikutus ruuansulatukseen sekä hiusten ja ihon hyvinvointiin!"

- Padma"Se maistuu hyvältä ja on kevyttä , itse käytän päivittäin salaatin päällä. Sekoitetaan teelusikallinen veden kanssa ja käytetään shotiksi. Toimii hyvin suoliston puhdistamiseen ja painon hallitsemiseen."

- Thaer


“Tästä saa maailman ihanimpia salaattikastikkeita. Vaikkapa blendaa avokaadon kanssa niin ihanan kermainen ja hapokas salaattikastike!”


- Ida


“Ihana monikäyttötuote - ulkoisesti ja sisäisesti. Siitä saa virkistävän ja terveellisen kesäjuoman kylmään veteen laimennettuna.”


- Jeni

Yksityiskohdat

Suodattamattomasta luomuomenamehusta valmistettu, pastöroimaton terveysetikka, joka sopii myös raakaruokailijoille. Kaikkien omenasiiderietikoiden "äiti": täydellinen vaihtoehto salaattien ryydittämiseen.

Omenasiiderietikka on noussut suureen suosioon ruuansulatuksen toimintaa ja vatsan hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

pH-arvo: 4.25 - 5.00.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Ravinteikkaan omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

VINKKI: Lisää omenasiiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Tiesitkö tämän omenasiiderietikasta? Tämä kerrassaan mainio Omenasiiderietikka on täysin luonnollinen, pastöroimaton ja suodattamaton tuote, joka sisältää eläviä, hyödyllisiä entsyymejä. Näiden entsyymien silmillänähtävyys vaihtelee tuotteen iästä riippuen, ja mitä kauemmin etikkaa on säilytetty, sitä enemmän aikaa entsyymien on liityttyä yhteen ja muodostetaa näkyviä kasvustoja. Nämä kasvustot/ säikeet esiintyvät sitten yleensä sedimenttinä pullon pohjassa ja muodostavat lopulta hyytelömäisen kakun, jota kutsutaan ”äidiksi” (Mother).

Näitä "äiti" -entsyymejä ei kuitenkaan aina ole mahdollista nähdä, vaikka niitä on edelleen läsnä. Koska valmistajamme käyttää vain luomulaatuisia ainesosia eikä lisää tuotteisiinsa mitään keinotekoisia lisäaineita, ulkonäössä ja maussa voi olla luonnollista vaihtelua käytettyjen raaka-aineiden sadosta riippuen. Tämä on väistämätöntä, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa laatuun; voit olla varma, että tuotteen edut ovat samat.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722311688
  • Ainesosat: Pastöroimaton omenaviinietikka*
    *=luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen