Nokkostipat-yrttiuute, 50 ml

Nokkostipat-yrttiuute, 50 ml
13,95 €
( 279,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Rautainen troppi antaa puhtia!

"Otan muutaman kerran vuodessa pullollisen kuurin Frantsilan Nokkostippoja. Yleiskunto vahvistuu ja kuurin jälkeen tunnen itseni voimakkaammaksi. Ei heikota enää".

- Riitta, Kirkkonummi

Yksityiskohdat

Rautainen troppi antaa puhtia!
Nokkonen sisältää runsaasti useita vitamiineja (A, C, E, K, B1, B2, B3, foolihappo), kivennäisaineita (kalsium, kalium, magnesium, mangaani, rauta, sinkki), flavonoideja, klorofylliä eli lehtivihreää sekä runsaasti erilaisia elimistölle tärkeitä happoja. Nokkosta pidetään monin tavoin terveellisenä ja vahvistavana kasvina. 

Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Se on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!

Käyttö: Tarvittaessa aikuisille 10-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. 

Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois. 

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. 

Brändi: Frantsila
Pakettikoko: 50 ml 
Yksikköhinta: 235,00 € / l 
Alkuperämaa: Suomi

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio kasvi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040237
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI: 

  Alcohol (alkoholi)*, Urtica dioica (nokkosen verso, uutos)*. 

  * = luomulaatua.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen