Nokkos-peltokorte-kalkki, 60 g

Nokkos-peltokorte-kalkki, 60 g
17,95 €
( 299,17 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

maakunta vegaaninen
Voimaa ja vahvistusta Suomen luonnosta!
120 puristetta.

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi Frantsilan yrttitilan kotimainen, nokkosen lehteä, peltokortetta ja dolomiittikalkkia sisältävä ravintolisä.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen on luonnon vanttera voimakasvi! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

On tutkittua, että ihminen pystyy parhaiten hyödyntämään kivennäis- ja hivenaineet kasveista.

CRS-BioTechin tekemän tutkimuksen mukaan tämän tuotteen pii liukeni parhaiten elimistöön verrattuna muihin markkinoiden piituotteisiin nähden. Tutkimuksessa käytettiin liuottavana aineena suolahappoa, jota mahahappokin sisältää.

Annostus:
4 puristetta 1-2 kertaa päivässä.
Maksimivuorokausiannos (8 puristetta) sisältää kalsiumia 800 mg (26 %*), magnesiumia 300 mg (26,7 %*) ja piitä 35,2 mg.Vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta*

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384020109
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Urtica dioica (nokkosen lehti, jauhe)*, Equisetum arvense (peltokorte, jauhe)*, Calcium magnesium carbonate (dolomiittikalkki) Magnesium Stearate (magnesiumstearaatti – tabletointiaine).

  * = Luomua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kalsium, Pii
 • Ominaisuudet: maakunta, vegaaninen