Nokkos-peltokorte-kalkki, 60 g

Nokkos-peltokorte-kalkki, 60 g
17,95 €
( 299,17 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

maakunta vegaaninen
Voimaa ja vahvistusta Suomen luonnosta!
120 puristetta.

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi Frantsilan yrttitilan kotimainen, nokkosen lehteä, peltokortetta ja dolomiittikalkkia sisältävä ravintolisä.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen on luonnon vanttera voimakasvi! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

On tutkittua, että ihminen pystyy parhaiten hyödyntämään kivennäis- ja hivenaineet kasveista.

CRS-BioTechin tekemän tutkimuksen mukaan tämän tuotteen pii liukeni parhaiten elimistöön verrattuna muihin markkinoiden piituotteisiin nähden. Tutkimuksessa käytettiin liuottavana aineena suolahappoa, jota mahahappokin sisältää.

Annostus:
4 puristetta 1-2 kertaa päivässä.
Maksimivuorokausiannos (8 puristetta) sisältää kalsiumia 800 mg (26 %*), magnesiumia 300 mg (26,7 %*) ja piitä 35,2 mg.Vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta*Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384020109
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Urtica dioica (nokkosen lehti, jauhe)*, Equisetum arvense (peltokorte, jauhe)*, Calcium magnesium carbonate (dolomiittikalkki) Magnesium Stearate (magnesiumstearaatti – tabletointiaine).

  * = Luomua
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kalsium, Pii
 • Ominaisuudet: maakunta, vegaaninen