Nokkonen, kuivattu, 30 g

Nokkonen, kuivattu, 30 g
5,45 €
( 181,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rautaisan ravitseva nokkonen!

"Kaikkeen ruokaan ripoteltuna, salaattikastikkeen tai smoothien sekaan ripoteltuna kuivattu nokkonen vahvistaa ja voimistaa koko perheen syysmyrskyjä kestämään. Suomalaista superfoodia, suosittelen!"

- Venla

Yksityiskohdat

Rautaisan ravitseva nokkonen! Luonnonmukaisesti tuotettua kuivattua nokkosta. 

Tiesitkö, että nokkonen on aivan mahtikasvi! Se on rautapitoinen luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Nokkonen on monivuotinen ruoho, joka kasvaa yleisenä koko Suomessa aivan pohjoisempia osia lukuunottamatta. Se kasvaa asutulla alueella, teiden varsilla, lehdoissa ja muilla runsasravinteisilla paikoilla. Nokkonen on hyvin monikäyttöinen.

Alunperin nokkonen on ollut kuitukasvi, jota on viljelty paikoitellen Euroopassa 1800-luvulle saakka, jolloin puuvilla syrjäytti sen. Siitä on hyödynnetty varren pitkät ja sileät kuidut, joista on tehty mm. alus- ja liinavaatteita sekä säkkejä. Verkkojen solmimiseen nokkoskuituja on käytetty jo kivikaudella. Nokkosen käyttö ravinto- ja rohtokasvina on myös ollut erittäin monipuolista.

Käyttö:

Lisää muhennoksiin, paistoksiin tai smoothiejuomien joukkoon. Nokkosesta voi keittää myös teetä.

Huom!

Nokkosta ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta ja siitä johtuvasta turvotuksesta.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojassa.
 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384030016
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Urtica dioica (nokkosen lehti)*.

  * = Luomua

  Nokkonen sisältää klorofyllin lisäksi histamiinia, serotiinia, asetyylikoliinia, muurahaishappoa, gallushappoa, parkkiainetta, 5-hydroksitryptamiinia ja tuntemattomia yhdisteitä.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Nokkonen, Yrtit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen