Night Complex, 45 g

60 kpl
Night Complex, 45 g
60 kpl

Normaali hinta: 25,95 €

Special Price 21,95 €

( 487,78 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Jos joka ilta ei lamppu sammu...

Yksityiskohdat

Höyhensaarimatkailun edistämiskeskuksen lämpimästi suosittelema Night Complex sisältää ytimekkään yhdistelmän magnesiumia, l-teaniinia ja yrttejä, jotka yhdessä rauhoittavat kehon ja mielen ennen petiin pelmahtamista. 

Night Complex on tarkoitettu unta ja rauhoittumista tukemaan erityisesti illalla. Testaa ja totea teho!

Mahtava kimara tuorepakastekuivattuja kasviaineksia, joita on perinteisesti käytetty tukemaan illalla nukahtamista ja lievittämään levottomuutta sekä tukemaan mielen tyyneyttä. Lisäksi joukossa temmeltää tehokas magnesiumbisglysinaatti sekä vihreästä teestäkin tuttu aminohappo L-teaniini, jotka myös avittavat hermostoa raukeaan lepotilaan ja lievittävät kramppeja.

Testaa ja ihastu ikihyviksi!

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
  • EAN: 6430065091066
  • Ainesosat: "1 KAPSELI SISÄLTÄÄ: Magnesiumbisglysinaatti (josta magnesiumia 68mg) 375mg Nordiq kasvijauhesekoitus 225mg Luomu humalankukka (Humulus lupulus) 100mg Lehmuksenkukka (Tilia spp.) 75mg Montmorency-kirsikka * 25mg Luomu lehtikaalin lehti* 25mg *tuorepakastekuivattu L-teaniini 25mg"
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Univaivoihin