Mustikkarouhe, 100 g

Mustikkarouhe, 100 g
9,55 €
( 95,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen
Flavonoidipommi Suomen luonnosta.

“Helppo tapa nauttia superterveellisiä marjoja! Mustikkarouhe sopii hyvin esimerkiksi jogurttiin ja puuron päälle! Mustikka sisältää muun muassa C-vitamiinia ja flavonoideja.”

- Emilia

Yksityiskohdat

Muun muassa silmillesi ja verisuonillesi hyvää tekevä mustikkarouhe antaa aamupuuroon ripoteltuna terveellisen ja virkistävän alun uudelle päivälle. Maukas, vitaaliaineita tulvillaan oleva mustikkarouhe on herkullinen ja ravinteikas lisä ruokavalioosi.

Mustikkajauheen avulla voit helposti ja herkullisesti virittää ruokavaliota terveellisemmälle tasolle. Maukasta - ja niin helppoa!

Terveysvaikutuksia tulvillaan ovat vitamiinejakin vilisevät Greenfinn´s marjarouheet, jotka sekoitetaan joko viiliin, jogurttiin, rahkaan tai ripotellaan puuron päälle. Makoisia marjarouheita voidaan mitä mainioimmin käyttää myös leivonnassa.

Marjarouheiden valmistus:
Kuivattu marja jauhetaan juuri sopivan karkeaksi, jolloin pääosa siemenistä rikkoutuu niin, että öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat elimistömme hyödynnettävissä. Tämän vuoksi marjojen terveysvaikutukset saadaan helposti, herkullisesti ja tehokkaasti elimistön hyödynnettäviksi.

Marjarouhe on tiivistä tavaraa. Esimerkiksi 250 ml rouhepakkaus sisältää 4000-5000 marjan siemenen, hedelmälihan ja kuoriosan.

Maista ja innostu itsekin!

Marjan kuoriosan väriaineet sisältävät todellisen antioksidanttipommin nauttiessamme eri värisiä; sinisiä, punaisia ja keltaisia marjarouheita.

Mustikkarouheella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mustikkakaan ei toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430022486027
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Mustikka*
  * = Luomulaatua

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Marjajauheet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen