Koko perheen maitohappobakteeri - Monilac, Multi, 100 kpl, 100 g

Koko perheen maitohappobakteeri - Monilac, Multi, 100 kpl, 100 g
23,95 €
( 239,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton

Vatsan voittamaton kaveri - koko perheelle!

Yksityiskohdat

Probiootit ovat nousseet suureen suosioon suoliston hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä arvostavien asiakkaidemme keskuudessa. 

Tämä timanttinen tuote sopii koko perheelle! Suoliston oman ja terveen mikrobiflooran tukemiseksi ja ylläpitämiseksi suunniteltu koostumus sisältää Bifidobacterium animalis subsp. Lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 ja Lactobacillus rhamnosus LR05 maitohappobakteereita. Kahdessa kapselissa on yhteensä 15 miljardia maitohappobakteeriaLisäksi suoliston limakalvojen hyvinvoinnin tueksi on lisätty 500 mg L-glutamiinia (yhdessä kapselissa) sekä biotiinia. 

PS: Tiesithän, että suoliston kunnolla on suora vaikutus aivojen toimintaan ja sitä kautta esimerkiksi mielialaan? Kun pidät hyvää huolta suolistosi bakteerikannasta, huolehdit samalla terveydestäsi varsin monipuolisesti.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä veden kera. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Monilac-probiootit eivät sisällä täyteaineita tai allergeeneja kuten viljoja, gluteenia, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa, pähkinää, säilöntäaineita tai väriaineita. Näissä kapseleissa paakkuuntumisenestoaineina käytetyt rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi ovat välttämättömiä vitamiinien oikeiden pitoisuuksien varmistamiseksi. Paakkuuntumisenestoaineiden yhteispitoisuus on vain 5-8 mg per kapseli, tuotteesta riippuen.


Jokaisella maitohappobakteerikannalla on oma funktionsa ja ne käyttäytyvät elimistössä eri tavoin. Monilac-sarjan tuotteissa maitohappobakteeriyhdistelmät ovat tutkitusti yhteensopivia ja ne tehostavat toistensa toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi tarkoituksenmukaisia, valikoituja aktiiviaineita, jotka täydentävät tuotteen vaikutusta.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6417778160807
  • Ainesosat:

    L-glutamiini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium animalis subsp.lactis BS01, Lactobacillus plantarum LP01, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04, Lactobacillus rhamnosus LR05), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), d-biotiini.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Probiootit
  • Ominaisuudet: gluteeniton