Maitohappobakteeri, suolisto - Monilac® Hellä, 60 g

60 kapselia
Maitohappobakteeri, suolisto - Monilac® Hellä, 60 g
60 kapselia
18,95 €
( 315,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Herkän vatsan hellä ystävä!

"Täydellinen tuote IBS tai muista isommista suolisto-ongelmista kärsiville! Ei aiheuta oireita kuten normaalit maitohappobakteerivalmisteet ja tukee juuri oikeita bakteerikantoja jotta paraneminen pääsee alkuun."
- Pia

Yksityiskohdat

Probiootit ovat nousseet suureen suosioon suoliston hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

Tämä mahtava maitohappobakteerivalmiste on koostumukseltaan aivan eliittijoukkoa: sen jokaisessa kapselissa on 10 miljardia maitohappobakteeria. Erityisesti herkälle suolistolle suunniteltu koostumus sisältää Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01 maitohappobakteereita, jotka tukevat toistensa toimintaa. Tämä timanttinen tuote ei ei sisällä laisinkaan FODMAP-hiilihydraatteja, täyteaineita eikä muita lisäaineita.

PS: Tiesithän, että suoliston kunnolla on suora vaikutus aivojen toimintaan ja sitä kautta esimerkiksi mielialaan? Kun pidät hyvää huolta suolistosi bakteerikannasta, huolehdit samalla terveydestäsi varsin monipuolisesti.

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan veden kera. Kapseli voidaan myös avata ja sen sisältö sekoittaa veteen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Monilac-probiootit eivät sisällä täyteaineita tai allergeeneja kuten viljoja, gluteenia, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa, pähkinää, säilöntäaineita tai väriaineita.

Jokaisella maitohappobakteerikannalla on oma funktionsa ja ne käyttäytyvät elimistössä eri tavoin. Monilac-sarjan tuotteissa maitohappobakteeriyhdistelmät ovat tutkitusti yhteensopivia ja ne tehostavat toistensa toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi tarkoituksenmukaisia, valikoituja aktiiviaineita, jotka täydentävät tuotteen vaikutusta.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6417778160821
 • Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
 • Nutrition Info:

  Vaikuttavat aineet / 1 kapseli:

  Bifidobacterium breve BR03: CFU 5 x 10^9
  Lactobacillus plantarum LP01: CFU 5 x 10^9
  Psyllium: 200 mg

  1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

  * % Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton